Malin Åkerström

Onsdag och utflykt

Publicerad 2015-01-07 20:36:46 i Allmänt,

Dagen började tidigt, tidigare än vanligt. När jag kom ner till stallet skulle jag bara ge Rune medicin innan jag och Bella skulle ta en trip till veterinären. Men var Rune i sin Box? NEJ!! Rune fick order igår om att aldrig ta ett steg utanför boxen men borta var hon.. Följde hennes spår i snön och hittade henne ca 500m bort. Fick köra hem henne då hon knappt kan gå så jag undrar vad hon skulle dit att göra!?

Klinikbesöket med Bella gick bra och hon ska börja ridas om två dagar. För er som inte vet det så har Bella samma pappa som Ghisela! Kan det bli dåligt då liksom?

Väl hemma satte jag igång med ridningen. Mina tjejer red jag ut på. Skönt att kunna trava och galoppera lite ute igen tack vare snön som kom inatt. W skötte sig och C var lite av sitt mest yrvädriga jag men vi fick till det i alla fall.

Hoppade sen supersnabba Diva som var pigg så det räcker och blir över men känslan i sprången är så härliga. Även Britt fick hoppa och hon hoppade fantastiskt. Lugnt, avspänt och fint! 

Trimmade sen Tingeling som är så trevlig så. Lätt och okomplicerad. Dagen idag blev faktiskt bara 10,5 timme. Tur är det då jag åkte till Vallentuna och Topanga. 

Har precis susat fram i skogen på svarta pärlan och skrattat så tårarna rinner. Stunder som dessa känner jag mig så lycklig. Världens bästa häst vad hon kan göra med folk. Hon hoppar inte de största klasserna eller springer tillräckligt fint för att gå de högsta i dressyr men hon har en personlighet och ett hjärta som är större än alla hinder i världen. Det är just därför jag Värdesätter henne högre än allt! 


Bella :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela