Malin Åkerström

Måndag

Publicerad 2015-01-12 23:16:17 i Allmänt,

Alltså tomheten utan mitt jobb är stor. Saknaden efter hästarna växer för varje dag och jag undrar hur de har det och hur de mår. 

Jag är ledig hela denna vecka innan mitt nya liv börjar. Eftersom jag endast tagit ut en veckas ledigt under mina lite mer än två år på Runsten så är jag tillåten att ta det lugnt. Började morgonen med att kolla på serier med sällskap av min hund. Åkte sen till stallet och red ut på Wickan, samma runda som Contendra fick gå igår. W var lite väl pigg och tokig men glad i alla fall. 

Contendra trimmade jag inne med tempoväxlingar och hon var riktigt fin. Efter det rullade jag vidare till Topanga. Hon fick en tur ute på fälten och var som alltid väldigt pigg och glad ute. 

Känns lite med 2-3 hästar att rida men hinner rykta och fixa mycket med prinsessorna vilket känns bra. Vill ju att de ska känna sig uppskattade. 

Kvällen har jag spenderat med Matildorna och Hanna. Det är Hanna som ägde Contendra för några månader sen. Känns kul att få umgås mer med alla mina underbara vänner igen. 




Dagens prinsessor <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela