Malin Åkerström

Idag är det onsdag inte igår

Publicerad 2015-01-15 00:00:12 i Allmänt,

När jag är ledig som jag är just nu har jag ju helt tappat kollen på dagarna. Idag är det onsdag inte igår som jag skrev. 

Dagen började lugnt innan jag åkte till stallet och hoppade Wicky med Sofia. W var såklart väldigt pigg och kan få vem som helst att framstå som slö och lat men ändå var hon relativt reglerbar. Skuttade totalt 18 språng varav 4 var på 50cm. Får ju inte ta så många språng åt gången på henne. Men det blev några hinder i följd i alla fall. Hon hoppade fint och för första gången tog jag 4 hinder i rad på 120cm. Alltså första gången efter skadan. Vi måste vara redo till tävling om drygt 3 veckor förstår ni. Just nu ser det hoppfullt ut men jag har Topanga som stand in ifall hon blir helt tokig. Man vet ju aldrig med det där lilla tjocka trollet. Men jag har en plan för hur jag ska lägga upp hoppningen och jag hoppas den blir bra för henne. 

Contendra vilar idag tråkigt nog. Hon kändes lite trött igår och en gång i veckan är de lediga även om jag vill rida. Känns så lite att bara ha 2-3 hästar i träning. 

Åkte sen och pysslade och mockade åt Topanga i hennes stall. Även hon vilar idag... Ridabstinens!!

Har sen handlat och fixat middag till mamma som fyller år idag. Kan skriva en hel uppsats om hur bra hon är och hur mycket hon betyder för mig men jag nöjer mig med att skriva att hon är min hjälte och den bästa personen som vandrar på denna jord. Mormor och morfar kom förbi på fika också. Jag gillar när folk fyller år. Kan få vilken vardag som helst att bli lite extra bra. 
Bootsen pallade inte trycket när W hoppar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela