Malin Åkerström

Fredag

Publicerad 2015-01-16 22:45:45 i Allmänt,

Idag har jag varit igång lite mer än igår, det är bra!

Åkte till den där hästen jag red i tisdags och red henne idag också. Tanken är att jag ska hoppa henne 1-2 dagar i veckan om det fungerar. Hon är 6 år men endast hoppat ca 7-8 gånger med ryttare. Asta heter hon och hoppar trevligt trots sin lilla rutin. Pigg och lite vild är hon också men vad gör det!? 

Åkte sen till mina 2 och mockade innan jag åkte till foderby och Topanga. Hjälpte min syster med henne idag. Maria ska börja rida T en gång i veckan.. Hon ska jobba med hinder och jag ska rida ut och tävla men Maria kommer tävla ngn gång ibland också. Men jag känner ju T utan och innan efter 5,5 år så behöver inte hoppa hemma. Men min själ behöver busa med henne i skogen för annars går jag under. Maria jobbade med sockerbitar idag och det kommer ta en stund för henne att hitta Topanga. Men vi har all tid i världen. 

Åkte sen tillbaka till mina och red Contendra. Trimmade lite lätt men blev rätt långt pass ändå. Minskade kraven och hon var bättre än igår men sämre än vad hon kan. Travade länge på slutet och då släppte det mesta men blev skrottjobb efter det ändå. Ska traggla mina skritt-halt-skritt tills de går som på räls. 

Wicky vilar så henne har jag bara skämt
bort med morötter. C också såklart. Mina fina ska känna sig speciella, bäst och betydelsefulla. 

Hon kommer då alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela