Malin Åkerström

Flyttkaos

Publicerad 2015-01-10 19:41:33 i Allmänt,

Idag har jag, hästarna och alla miljoner saker lämnat Runsten. Det har varit mitt hem i 2 år, 2 månader och 10 dagar. Men nu är vi tillbaka i Vallentuna för att stanna ett tag. Att sluta på Runsten är mitt egna val, återkommer mer om det då jag känner mig väldigt ledsen och tom just nu. Samtidigt som det är svårt att förstå att jag inte kommer åka tillbaka..

Wicky är inplockad från lösdriften och har äntligen fått en box att sova i. Känns otroligt skönt då det är svårt att rida och ha henne ute eftersom hon alltid blir så svettig när jag rider. Hann rida henne imorse och hoppde en serie som lite komma igång hoppning efter vila och allt som varit. Hon skötte sig super! Klippte henne äntligen helt också så nu börjar hon likna en tävlingshäst även om många kilon måste försvinna också. Även det blir bättre nu när jag kan reglera maten. 

Framme i nya stallet packade jag upp en del saker och red Contendra. Hon var mer eller mindre som vanligt även om allt var nytt. Finns många människor i nya stallet som jag känner vilket är kul. 

Innan jag åkte hem gick jag med Wicky en stund. Hon är ju van att gå ute dygnet runt så en viss omställning för henne. Jag får kanske gå med henne en gång om dagen i början också. Får se hur hon verkar imorgonbitti när jag åker och tar ut henne och C. 


Älskar ju er väldigt mycket och är lycklig som har er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela