Malin Åkerström

Dagen före tävling

Publicerad 2015-02-07 23:23:27 i Allmänt,

Dagen började med en efterlängtad sovmorgon. Superskönt var det verkligen. Var hos mina hästar vid 11 och mockade och morgonfixade Wicky innan jag rullade vidare till Asta. 

Red Asta med lite bomövningar och även idag var hon lugn och snäll. Börjar ju nästan bli en vana. Efter henne red jag Astas ägares andra häst Princen som jag också ska börja rida. Han var betydligt lugnare men inte helt igång ännu så joggade mest. Bra extrajobb jag har måste jag säga! Både Asta och Princen är 6 år gamla och håller på att hoppas in. Både tävlar även galopp på sidan av så det är därför det är bra fart i Asta. 

Efter A och P hann jag med en lunchdejt med världens bästa Matilda. Hon är så himla bra! 

Rullade sen vidare till Topanga och red ut på henne i den härliga snön. Mockade åt henne och Pysen också innan jag åkte tillbaka till mina hästar. 

Trimmade Contendra en inte allt för lång stund då hon har gått tufft men behövde verkligen inte rida mer då hon var lugn och avslappnad från början till slut. 

Fixade sen Wicky, mockade igen och putsade samt packade inför morgondagens tävling. Var väl klar runt 21 skulle jag tro. 

Nu ska jag krypa ner i sängen, känner mig lite halvsjuk så hoppas det är bättre imorgon :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela