Malin Åkerström

Äntligen fredag

Publicerad 2015-02-06 09:38:19 i Allmänt,

Just nu sitter jag på tåget mot skolan för sista skoldagen denna vecka. Har som vanligt mockat åt hästarna och matat Wicky med godis och gosat med henne. Nästa vecka ska hon ev få gå ut i sjukruta. Även om den inte är större än boxen så blir det ett miljöombyte för henne. 

Ligger lite efter här igen så får skriva ikapp. I onsdags red jag ut och busade med Topanga i snön. Svårslaget och så fantastiskt roligt. 

Igår hade jag eget arbete men dagen var fullspäckad i alla fall. Åkte hemifrån strax före 9 och kom hem närmare 21.30. Började dagen hos mina hästar med mockning och så. Efter det åkte jag till stan för att ta en bild för att få e-tjänstelegitimation. Sen rullade jag till Väsby och red Asta. Hon var lugn och snäll även igår. Direkt från henne åkte jag till mormor och åt lunch samt pluggade i några timmar. Hemtentan börjar äntligen bli klar bara dumma referenser kvar... Direkt därifrån åkte jag till Topanga för att hjälpa mamma med lite piaff. Sen lämnade jag min bil på verkstad och efter det avslutade jag kvällen med ryktning på Wicky och hoppträning på Contendra.

Första träningen på länge för mig. Jag tränade för Marcus Westergren. Jag har aldrig gjort det förut men kommer garanterat att göra det igen. I början var C mest vild och spänd över allt liv det plötsligt var ridhuset. Men jag fick mycket tips och allt eftersom slappande hon av. Hoppade gjord hon bra även om jag gjorde missar som jag aldrig brukar göra. Lite arg på mig över det.. Men jag har inte tränat på vad som känns som en evighet så kanske därför. Hon hoppade en del superfina språng och utvecklingen går framåt men precis som Marcus sa så har jag inte en så lätt häst och jag har mycket jobb kvar. Känns bra att bli ordentligt igenomhoppade inför helgens tävling i vilket fall som helst. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela