Malin Åkerström

Veterinär, ridning, skola, plugga

Publicerad 2015-12-02 08:24:38 i Allmänt,

Dagarna går i ett känns det som. I måndags var jag i skolan, red Asta och Princen efter det. Åkte till mitt stall och mockade och red Wicky i ridhuset innan jag hetsade vidare för att gå på ett julbord med Fredrik och Jenny. Att åka hemifrån före 18 är inte det lättaste en vardag.. Pappa fick föna mitt hår medan jag sminkade mig och Fredrik fick mocka åt Topanga och rykta på Contendra. Men julbordet var kul i alla fall. 

Igår började jag med att släppa ut hästarna innan jag åkte till mormor och skrev en halv hemtenta och hela ska lämnas in på fredag.. Åkte efter det till Asta och Princen och trimmade lite innan jag åkte tillbaka till mitt stall. Packade ihop Contendra för att åka till Håkan. Plockade även upp Topanga på vägen. Topanga fixade bara tänderna och Contendra hade återbesök. Frisk är hon vilket äger! Dock var det kanske något med hennes tänder.. Hon fick sova kvar utan mig för att gå till en veterinär som är specialist på tänder idag. Separationsångest deluxe kände jag när jag lämnade henne men Emmie har lovat att sköta henne väl tills i eftermiddag när jag ska hämta henne. Åkte och lämnade Topanga innan jag åkte tillbaka till mitt stall för att fixa klart, kvällsfodra och rida Wicky. Redan 22.40 var jag hemma och klar för dagen. Men Wicky fortsätter att uppföra sig någorlunda bra så det är kul! 

Nu är jag på väg till skolan för att gå på en halv föreläsning.. Måste nämligen åka och hämta mitt E-tjänstekort som jag måste ha på måndag när min praktik börjar.. Vill verkligen gå på den här föreläsningen så det är tråkigt att jag missar så mycket.. Men ibland passar vardagens pusselbitar inte ihop med varandra. 


Mina diamanter <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela