Malin Åkerström

Vardag..

Publicerad 2015-12-15 07:37:36 i Allmänt,

Den tråkiga vardagen gör mig tokig. Just nu känns allt lite motigt.. 

Contendra var fin i söndags men igår var hon bara dum. Ena kortsidan i ridhuset kunde hon absolut inte sätta sin fot på och tvärvände och stegrade sig så fort jag närmade mig den.. Suck!! Jag rider henne på ett lite annat sätt nu under igångsättningen så hon liksom får smyga igång och tycka allt känns positivt och lätt utan så mycket inramning. Men i slutet av varje pass ramar jag in henne mer och mer. Men det verkar som att man måste ha henne inramad varenda liten sekund för annars flyger jag av om hon får för stort utrymme till sina cirkuskonster. Svår balansgång tycker jag. Hoppas att hon är på bättre humör idag. Efter mycket om och men tog vi oss igenom kortsidan ett par gånger utan några explosioner. 

Jag borde avslutat med Topanga igår så skulle livet ha känts betydligt lättare men jag hann rida henne innan Contendra. Det blev lite jogging och mycket skritt ute i det minst sagt kyliga vädret. Men så mysigt och lätt allt är på hennes rygg. 

Nu är jag snart på min otroligt långtråkiga praktik. Jag kastas runt till olika handledare var och varannan dag, ibland får jag gå med folk som inte ens jobbar med det yrke som jag utbildar mig inom. Måste hålla ut idag och imorgon! 

Glömde ju visa Princens fina sadel i söndags. Den väger 50 gram.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela