Malin Åkerström

Roadtrip

Publicerad 2015-12-20 19:56:46 i Allmänt,

Precis som beräknat blev jag sen till middagen igår men vad gör det när det var trevligt ändå!? Jag slog ändå nytt världsrekord i att vara snabb på kontoret. 

Contendra var superfin på ridbanan igår men också superdum när jag skrittade fram en sväng ute. Men men så länge hon är bra att rida på så är jag nöjd. 

Maria och Apple gjorde en superfin runda på pay and jumpen på runsten med ett litet nedslag i 100cm. Jag gillar den där otroligt lättsamma trevliga ponnyn. 

Asta och Princen galoppjobbade på utebanan igår eftermiddag och jag red endast i tjocktröja!? Det är snart julafton och typ varmt!? Hemskt men sant. Stolt över lilla Asta var jag som uppförde sig någorlunda trots att jag inte varit utanför ridhuset med henne sen hennes korsförlamning. 

Idag har jag och mamma varit iväg sen klockan 7 imorse och kommer hem vid 23 så inget stall för mig idag. Pappa och Maria har skött mina prinsessor och jag tror de blev bra skötta eftersom Maria följde med och styrde upp det hela. 

Jag är så rid och hoppsugen så ni anar inte!! Håller på att bli tokig av att rida så lite.. Contendra ska smyga igång med små studsar i veckan är planen. I alla fall något i hinderväg. Hoppas att hon fortsätter ge samma fina känsla som de senaste två dagarna. 

Topanga vilar just nu efter en rätt ordentligt reaktion på vaccinet hon fick i torsdags. Hög feber och ont och spänd i hela halsen.. Typiskt nu när jag behöver träna inför dressyrclinicen som närmar sig med stormsteg. 

Jag känner för att ta jullov en vecka från studierna men jag har ju två stora arbeten jag borde jobba hårt med så jag kan chilla mot slutet istället. Men jag är så otroligt skoltrött.. Jag har i alla fall nu tagit mig igenom allt hittills denna termin och är godkänt på allt trots att det var lite svajigt där ett tag. 

Apple 

Lördagsmorgon med fina C! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela