Malin Åkerström

Fredag.. Äntligen!

Publicerad 2015-12-11 07:31:32 i Allmänt,

Igår hade jag inget flow alls.. Praktiken behöver jag verkligen inget flow på eftersom jag inte gör något alls. Men eftermiddagen och kvällen saknade ett flow. 

Bästa Mamma kom och hjälpte mig i mitt stall då vi skulle på träning med Pysen och Topanga och jag skulle rida Asta och Princen också. 

Contendra var inte ett dugg fin eller bra igår. Det sög och jag trimmade henne för länge för att min tidsplan skulle gå i lås. Men det hjälpte ändå inte, hon var motstridig, spänd och ville bara springa ut från ridbanan. Vi avslutade i alla fall någorlunda bra, men jag vill verkligen inte rida mer med hackamore.. Hon funkar inte alls med det. Men tills på tisdag måste jag göra det :( 

Jag hetsade till Vällsta och borstade Asta och lerhögen Princen innan jag tränade Topanga för Lotta. Toppi satte som vanligt inte en hov fel och kändes superfin. Trött blev hon mot slutet så skippade sista övningen men jag är ändå väldigt nöjd med henne. 

Någon ny storm härjade ute så jag fick rida Asta och Princen inne under träningen efter. Men båda två funkade bra vilket var lite förvånande med Asta men väldigt skönt. 

Nu börjar det om igen. Tåget är i vanlig ordning inte i tid vilket kommer leda till att jag missar bussen och kommer försent till praktiken.. Kul! Kommunal trafik är verkligen sämst!! 

Princen igår, han övar med blinkersmössa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela