Malin Åkerström

Back to reality

Publicerad 2015-12-27 21:53:05 i Allmänt,

Det börjar att dra ihop sig för att komma tillbaka till verkligheten och alla timmar med skolböckerna efter fantastiska juldagar. Vi har inga föreläsningar förens i mitten av januari men två stora arbeten att göra varav ett kommer ta mycket tid.. Första inlämningen är om en vecka! 

Julen är redan så saknad men jag är så lyckligt lottad som lever i den familj och släkt som jag gör. Alla är helt underbara och jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. 

Igår anmälde jag Contendra och Topanga till 2016s första tävling. Jag längtar och det känns skönt att ha något att verkligen se fram emot. Jag älskar tävlingar!! 

Annars har jag haft sköna dagar med mest bara häst på schemat de senaste dagarna och det är då jag trivs som allra bäst. Contendra är svår men ändå så bra och så fin. Jag fortsätter med min nya taktik när det gäller henne och det känns bra. 

Asta och Princen har varit hopphästar och Princen gör övningar lika bra som vilken häst som helst. Asta är lite mer speciell och henne har vi inte hoppat lika mycket så hon ligger lite efter. Men idag när hon skuttade lite visade hon att hon har gjort stora framsteg. 

Topanga tränade jag dressyr på idag för Birre. Dressyr på riktigt är inte vad jag är van vid men det var nyttigt och Topanga är ju outstanding. Hon gör precis allt jag ber henne om. Det känns lite mer stabilt inför clinicen efter träningen. Dock känner inte mina ben så efter ett långt pass i dressyrsadeln..

Wicky och jag myser mest med godis och ryktande i mängder. Världens bästa trollis <3 


Mina <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela