Malin Åkerström

Söndag

Publicerad 2015-04-12 20:23:26 i Allmänt,

Idag har jag också jobbat i receptionen på mammas jobb. Mamma kom även sista timmen så hade vi en timme tillsammans med Benjamin (ett skelett). Jag har tenta snart igen och denna gång på skelett och muskler och det är satans mycket ben att hålla reda på och värsta är att jag måste kunna allt på latin.. Blev lite klokare och mitt latinska ordförråd något rikare i alla fall. Mamma och jag åt sedan lunch innan jag åkte till stallet.

Började med att provköra Chanova som skötte sig. Chanova är 4 år och bara precis inriden. Jag provade alla gångarter och hon gjorde som jag sa. Lilla prinsessan!

Hoppade sen min stjärna eller fantastiska Contendra som hon också heter. Hon är så himla fin och gör framsteg. Skuttade en bana på 130 och hon gör det så lätt och så fint. Lycka är att hon är min bara min häst! Love her!

Sen red jag ut på Zally, trevliga, snälla och roliga Zally. Riktigt kul att ha en så välriden och trevlig häst i stallet. 

Ibland måste jag hylla människor också och inte bara mina älskade fyrbenta vänner, idag vill jag hylla min mamma som är världens bästa. Jag älskar min mamma till månen och tillbaka flera gånger om och ser upp till henne och hennes sätt att vara på. Hon är en så otroligt viktig person i mitt liv och en stöttepelare i alla lägen. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela