Malin Åkerström

Min fyrbenta fantastiska vän

Publicerad 2014-11-12 22:45:44 i Allmänt,

Detta inlägg handlar om Wicky. Hon är då en trogen vän och en viktig stöttepelare i mitt liv. Varför litar man inte bara på hästar? Tror livet hade varit lättare då! 

Hur som helst så hoppade jag på mitt lilla troll igår. Hoppade totalt 18 språng varav 13 var under 1m och 7 av de 13 var under 50cm. Sen ett par skutt på 110 och 120cm. Hon hoppar så sjukt bra just nu. Inte rört en bom på många veckor och har en helt annan spänst och språngkurva. Känslan är magisk faktiskt. Vi har en bit kvar innan hon är i full form och hoppar ju väldigt sparsamt. Men bygger hela tiden på det och det är verkligen en av veckans höjdpunkter när jag får ta några skutt på henne. 

Idag red jag henne sent på kvällen och eftersom det har varit träningar fram till strax efter 20.00 i ridhuset så var det några andra där vilket gör henne ännu piggare än vad hon redan är. Men vi kunde idag jobba igenom det pigga och få henne "lugn" vilket jag trodde skulle vara omöjligt. Hon gör mig stolt ända in i själen. 

Hon får mig alltid att le och jag är så löjligt glad över att hon blev frisk!! Första gången ever som turen är på min sida. Världens bästa W <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela