Malin Åkerström

Livet

Publicerad 2014-11-28 17:09:59 i Allmänt,

Här har jag missat att skriva på ett par dagar. Om jag ska vara ärlig har tiden inte funnits till att ens hinna skriva ett hallå. 

I onsdags red jag alla hästar utom Summer innan 12.00. Veronica red ut på Summer efter det. Vi hade värsta tempot för att hinna klart så tidigt. Vid 12 åkte jag till Jenny och där började vi fixa oss inför Ryttargalan på kvällen. Blev väldigt mycket mer lyckat än vad jag trodde. Träffade Emmie och Ellen och massa andra roliga människor. Kul att få klä upp sig och känna sig lite fin för en gångs skull. 

Igår jobbade jag som vanligt och Veronica har varit ledig både igår och idag men snälla Sanna har hjälpt mig på sina lediga dagar. Red alla hästar igår och åkte sen till Friends och kollade på allt där hela kvällen. Rätt kul men var mest själv så lite tråkigt. Men träffade även där några fina vänner. 

Idag har jag jobbat igen och ridit alla hästarna. Känns så lite med endast 7 stycken hästar, det går så fort. Men red Britt två gånger idag, fast andra gången var det för vi kollade hennes sadel. Contendra fick gå på långtur och hon var lite sprattlig i början men när man kan ligga och rulla i galopp i evigheter hann hon faktiskt lugna sig. Ikväll ska jag till Eskilstuna för att fira min kompis Bell som fyllt år. Bästa Anna ska också åka med. 

Känner mig så otroligt trött och orkeslös. Blir arg för jag känner mig så lat. Måste bli lite piggare. Livet står stilla just nu känns det som. Jag väntar på att den där berg och dalbanan ska gå uppåt igen. Jag har varit i svackor förut och vet att den gör det oavsett hur jobbigt det för stunden känns. Men vägen är kanske lång? Men skulle kunna vara så kort! Jag försöker glädjas åt de saker som faktiskt är bra och jag är oerhört tacksam över de vänner som finns där för mig. Som stöttar, hör av sig, hjälper och som orkar lyssna när jag pratar. Som aldrig avbryter utan verkligen lyssnar. Hästarna gör mig inget ont heller! Fantastiska fyrbenta vänner. De alla ger mig positiv energi och glädje. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela