Malin Åkerström

12 hästar check!

Publicerad 2014-01-09 20:15:39 i Allmänt,

Handen har kämpat sig igenom 12 ridpass idag och även om jag var död efter så ville mitt huvud rida mer. Älskar älskar älskar att rida.

Idag trimmades Britt, Calida, Ghisela, Summer, Carlando och Carat på nya utebanan. Hade lite samma upplägg med alla. Joggade igång de och gjorde mycket skänkelvikningar innan jag kantrade i galopp i ett lite högre tempo 5 min. Sen skritt-galopp övergångar för att sedan kantra igen fast med lite mer krav. Är nöjd med hur alla passen blev och hästarna även om jag fick kämpa lite med vissa. Ghisela är jag mest nöjd med för det börjar kännas som att hon snart är i fin form igen :)

Red ut på Topanga, Diva och Tiger. Diva och Topanga fick även galoppjobba lite på utebanan efter. Är så himla glad över att ha min fina prinsessa här <3

Laban och Drifter trimmades inne och blev två bra pass. Drifter var rätt stark men med lite tålamod kändes det riktigt bra.

Avslutade med att rida på min lilla tjocka Wicky i mörkret. Gör ngt med henne varannan dag. Longerade i söndags och tisdags och red som sagt idag. Snart ska hon byta lösdrift och då kommer det bli ännu lättare att få henne i lite bättre form.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela