Malin Åkerström

Måndag

Publicerad 2014-12-15 17:54:46 i Allmänt,

Nu börjar nog årets segaste vecka. Veckan innan allt man längtat till börjar. Regnet har vräkt ner hela dagen och blåst har det också gjort. Men vad gör det när man har världens finaste hästar?

Red Topanga imorse och hoppade studs och hon har som vanligt alltid fina och bra dagar. Grym start på dagen är det också när man får vara med henne. Hon är min källa till glädje som aldrig sviker!

På runsten stod 9-studsen klar och jag studsade på Gris, Britt, Drifter, Contendra och Wicky. Diva tränade för Per och var superfin och fick avsluta med studsen. Summer är lösgalopperad så ingen studs idag för honom. Men hoppas att den står kvar imorgon för då kan jag ta den då. 

Hästarna studsade bättre än förra veckan. Okej Wicky var ungefär lika men de andra tycker jag var bättre. Ska försöka få till en gång till innan jul. Hur vet jag inte ännu men hoppas att det går. 

Är kvar i stallet för Diva vill sola en stund och Wicky har varit inne några timmar på tork. Inte för att hon bryr sig om regnet men hennes täcken gör det.. Ska byta från gostäcket till de andra och ta ut henne så fort Diva känner sig nöjd. Gäller att hålla sig väl med dessa ston! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela