Malin Åkerström

December

Publicerad 2014-12-02 18:08:28 i Allmänt,

Äntligen är det december och nedräkningen till jul kan börja. Jul och nyår är ju bästa tiden på året. I alla fall tycker jag det. Under julen spenderar jag mycket tid med släkten och över nyår med familjen och familjen Bredberg i fjällen. Så har det varit i hela mitt liv och jag älskar det och alla dessa människor. 

Igår trimmades alla hästar, Contendra tränade jag för Per och hoppade. Inga svåra övningar bara lydnad mellan hinder och hon var så himla fin. Hon behöver fortfarande många fler språng i kroppen men det tar sig. Jag kan rida henne på lite större hinder lika lätt som på det små nu. Hade det varit för några månader sendan hade jag inte ens övervägt att hoppa ett lite högre hinder. Känner mig som en stolt ägare till denna häst när hon sköter sig såhär fint. 

Idag har jag ridit ut på halva gänget och halva ligan har trimmats inne. Summer fick äran att träna för Jeanna. Hon brukar rida honom men idag fick jag allt sitta där och svettas själv. Men det gick bra. Han blev faktiskt superfin och mjuk vilket i hans värld inte existerar. 

Vardagen känns lite seg. Inget riktigt roligt som händer i veckorna nu när tävlingarna är slut. Jag är rastlös på ngt sätt men ändå så trött. Känner mig varken ledsen eller glad, jag bara är liksom. Lite tråkigt men hoppas att det vänder. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela