Malin Åkerström

Planer.

Publicerad 2013-09-23 15:15:00 i Allmänt,

Planerna för hästarna lyder såhär!

Ghisela: trimmas på som vanligt och tävla om 2 veckor. Hon har nu haft vila i 2 veckor och en veckas lugn ridning.

Summer: hårdtrimning på marken och ska matschas till tävling om 2 veckor. Han har haft en vecka vila och en vecka väldigt lugn och sen en med lite mer jobb men fortfarande inte mycket. Skönt att både han och Ghisela har fått ett break!

Britt: hållas igång men inget hårt arbete. Ska hoppa studs en dag denna vecka sen rida ut och longera. Även hon ska tävla om 2 veckor.

Diva: hon går breeders om en vecka och har haft hårdjobb blandat med återhämtning. Ska jobba lite studs och småhinder i veckan och mycket lydnad!

Drifter/Calette: de har inget på schemat och kanske inte gör så mycket mer i år. Blir en lugnare period med mycket uteritter. Ska hållas igång ett tag till då de är till salu :(

Sen kommer vi till försäljnings/tillridningshästarna.

Tiger: han trimmas på och jobbar med att styrka, kondition och lösgjordhet för tillfället. Ska trimma ett tag till innan han ska ut och tävla. Han behöver bli stark så ganska korta pass till att börja med!

Loppan: hon ska ridas men har ingen tävling närmsta veckorna. Hon är tyvärr rätt klar för att säljas även om jag skulle vilja ha henne i träning ett tag till!

Royal: han ska filmas och ut på annons så småningom!

Laban: han är igång nu så det ska bli hårdare trimning och börja hoppa och tävla ska han också göra.

Zally: hon är vaccinerad igår och ska fixa tänderna, sen ska hon börja ridas men hon är igång så är bara att tuta och köra. Tror det är en rolig och fin häst så ser fram emot att rida henne :)

Mina egna hästar

Topanga: hon rids lite lugnt nu ett par veckor för hon har varit och är lite hostig. Sen är det som vanligt. Ska se ifall jag hittar ngn passande tävling till henne i slutet på oktober!

Calida: hon har satts igång väldigt långsamt och ska nu igång mer. Hon tappade mycket under sin vila så har en del att ta igen. Planerar att tävla henne om ca en månad.

Det var de tror jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela