Malin Åkerström

Ner som en pannkaka - upp som en sol!

Publicerad 2013-05-31 22:38:09 i

Resultat Märsta

100 cm

Drifter: ute... Han hoppade felfritt fram till sista hindret som var en kombination precis vid staketet även om han var spänd. Halva klassen stannade där så vi var inte ensamma i alla fall. Han bara sprang på sidan och blev okontaktbar och helt sjukt stark. Typiskt unghästar att vara lite upp och ner men det är de som är spännande med dem.

Calette: 0 fel. Så himla fin!!! Inte spänd men hoppade stort och väldigt fint. Tittade inte på något och var bara grymma Sprett!

100 cm

Calette: 4 fel men superfin. Blev aldrig klar till tvåan så hon petade den. Hon brukar bli trött till andra klassen men idag kändes hon pigg. Det var helt mitt fel så guldstjärna ska hon ha idag!!

Drifter: 0 fel och färdigkvalad på endast 3 tävlingar :)) kombinationen stod på samma ställe och han hoppade. Red på ett nytt sätt vilket verkligen gav resultat. Vissa språng hoppade han så sjukt bra på. Tror aldrig han har hoppat så fint.

Nu avslutar jag en kvällstur ute på Calida. Hela runsten sover men vi är vakna. Hon har skött sig rätt bra och jag tror jag vet hur jag ska gå tillväga med henne nu! Fin är hon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela