Malin Åkerström

Skitdag!

Publicerad 2013-06-02 20:45:06 i

Mobilen ringde utan ljud imorse och det vaknar man inte direkt av... Steffi väcker mig halv 7 när jag skulle åka halv 6. Men 7 min över halv 7 var jag påväg mot Märsta för att 20 min senare komma på att jag glömt sadeln... Steffi räddaren i nöden möter mig med den och Märsta låter mig starta lite senare. Snälla bästa mamma var i tid med Topanga i alla fall.

Hoppade två 120 cm med både Topanga och Calida. Topanga var fin men 4 fel i båda klasserna. Bäst är hon mitt älskade hjärta <3 Calida kan vi dra ett sträck över idag för hennes rundor var inget att hänga i julgranen direkt. Felfri i första fram till sista som var ett så läskigt hinder så hon dumpade mig i det. Andra klassen var hon spänd men vi kom runt trots att hon skyggade och kastade sig för allt hon såg.

Har hoppat vatten med Summer idag och han hoppade alla tre olika vattnen på första försöket. Dock landade han i vattnen i början men sen gick det fint. Gris red jag ut på, hon tränade vatten igår och hoppade dem super. Britt longerades :)

Är hemma och har firat min älskade mormor som fyllt år och myst med mina saknade hundar. Ska åka en sväng till Topanga typ nu och ge henne betfor och morötter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela