Malin Åkerström

Sm kval 1!

Publicerad 2013-07-26 08:00:52 i Allmänt,

Hoppade kval 1 på Ghisela och Summer igår och båda gick skit. Ghisela fin 1-9 och vägrade ut sig på hinder 10 för den stod precis intill vattengraven... Sjukt besviken då jag tränat så mycket vatten med henne!

Summer hoppade fint 1-3 och stannade sen i trekombinationen. Stannade sen på hinder 6... Hade inte en chans att få honom att hoppa. Han var för taggad och för stark vilket resulterar i att han drar sig till vänster på tok för mycket och blir feg för att jag inte har 100% koll på honom.

Det var himla tråkig att det skulle bli såhär på sm liksom... Jag har verkligen förberett mig och längtat till denna tävling helt sjukt mycket. Nu undrar jag bara varför? Vad längtade jag till?

Det är inte lätta banor eller så men med Ghisela var det inga problem hon hade bara 2 hinder kvar efter vattnet och hoppade super liksom. Jag har inte självgående hästar som har all kapacitet i världen men jag har hästar som har tagit mig hit och det är det jag får glädja mig åt. Jag var en av 36 startande. Jag försökte i alla fall!

Nästa sm kan ju i alla fall inte gå sämre så det är väl bara att längta dit istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela