Malin Åkerström

Resultat Falsterbo!

Publicerad 2013-07-09 15:53:28 i Allmänt,

Dag 1

Hoppade kval 1 120cm på sandbanan. Diva hoppade fint och rundan var helt okej. Rev 8a för hon tittade på ngt i luften och frös lite. Annars var hon superduktig och inte ett dugg tittig eller spänd trots mycket folk på läktarna som var väldigt nära banan. Nöjd med lilla prinsessan :)

Dag 2

Hoppade kval 2 125cm på stora gräsbanan. Har aldrig hoppat 125 på henne förut men hon hoppade det lekande lätt. Fick hjänsläpp på ettan och där räddade hon mig. Annars fint flyt och bra språng. Rev 9a och tror att jag hade behövt lite mer ben där men mycket bättre runda än igår och den rundan var också bra. Hon tittade inte på något idag heller. Fantastiska lilla Diva.

4 fel båda dagarna alltså men jag är jättenöjd med henne och hur hon presterat. Många mycket mer meriterade ryttare var bakom oss. Jag och Diva har lagt till mer runtin på runtinkontot och haft jävligt kul. Sjuk känsla att få rida i Falsterbo och detta är något jag aldrig kommer att glömma. Bland det roligaste jag gjort och jag är så himla glad över att få ha upplevt detta tillsammans med Diva. Hit vill jag igen och vem vet jag och Fina Diva kanske återkommer nästa år :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela