Malin Åkerström

Torsdag!

Publicerad 2013-01-24 16:56:07 i

Denna vecka är det inte så mycket träningar för Piet skulle komma men han avbokade. Lite tråkigt men jag får chansen att hinna trimma en massa och öva på det som jag behövde på träningarna sist. Man vill ju hela tiden gå fram i utvecklingen :)

Idag har jag ridit alla 7 i ridhuset. Red tjejerna på förmiddagen och killarna på eftermiddagen och har endast jobbat 40 min över tiden fast Matilda har varit borta på alla lösdrifter typ hela dagen. Gamlingarna har även jobbat lite längre idag.

Började med Rune som fick gå markarbete med småhinder och en fyrkombination med oxrar. Allt var lågt och hon gick sjukt bra idag. Kraven är högre på henne men hon accepterar det bra!

Nummer 2 var gris som trimmades ordentligt och lossnade med än någonsin så henne är jag mycket nöjd med.

Nr 3 var Britt som jag höll på att trilla av 445 gånger första stunden men sen släppte det på. Hoppade små banor av låga hinder för att hitta rytmen och få henne att alltid fokusera på mig. Gick super och hon jobbade bra mellan hindren och då kunde man reglera galoppen utan att hon släppte ryggen eller spände sig!

Nr 4 var Calette som var monster i början men varje gång hon är fin så är hon väldigt fin!

Nr 5 Summer som trimmades. Han och Grisen behöver mycket trimmande och Britt och Rune mer markarbete. Fick till traven super och galoppen halvdant men helt okej. Han är ändå mycket bättre än innan Jeanna träningen.

Nr 6 var Drifter som jobbade med att flytta sig för skänkeln i trav och sen fick han hoppa runt på lite hinder och han var som vanligt fin.

Nr 7 och sist ut borde ni med uteslutningsmetoden kunna gissa vem det är men jag säger ändå, Silver! Han var trött han vilket inte är så konstigt eftersom han hoppade i tisdags och galopptränade igår. Det blev lite trim i alla fall. När jag tog in honom i stallet efter kändes det som att gå med en häst som fått lugnande för han släpade benen efter sig!

Nu solar Wickan och jag ska ge henne en ryktning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela