Malin Åkerström

Per Dahlgren träning!

Publicerad 2013-01-30 23:09:47 i Allmänt,

Igår tränade jag för Per vilket var det enda bra som hände på hela dagen!
 
Började med callesprett som hoppade helt sjukt väl hela tiden. Hon gjorde svåra övningar och gick att reglera så jag kunde rida på rätt antal galoppsprång på alla linjer och träningen bestod främst av linjer. Hon ger en sådan fin känsla i sprången och mycket hopp har hon i sig. Även om hon är svår och ibland vild så är hon ändå så klok. Man får känslan av att hon har ögon i hovarna för hon river väldigt sällan. Mycket beröm fick vi och hennes ridbarhet har blivit bättre på bara två veckor så motivationen är på topp!
 
Drifter gjorde nästan mest framsteg för han hoppade runda språng genom ryggen istället för lite snabbt och platt. Hans ridbarhet är redan bättre än Calettes men Per tyckte att den hade blivt bättre också. Han hoppade linjer på tävlingshöjder altså 90/100 cm och det är inga problem. Avslutade med ett räcke på 110 cm där han hoppade  mycket bra. Bara på två veckor har hela hans språng utvecklats så sjukt mycket och Per tror att han kommer fortsätta att blomma ut. Han kommer bli otroligt kvick i benen också för han är redan där men skulle behöva lite mer styrka!
 
Helt sjukt vad fina bebisarna var!! Så kul med dessa två unghästar för de har så bra inställning och är roliga att jobba med :)
 
Drifter and Silver Shadow!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela