Malin Åkerström

Nytt år, nya möjligheter och nya mål!

Publicerad 2013-01-04 16:59:14 i Allmänt,

Mål 2013
 
Hästarnas mål ser lite olika ut och till Christophers hästar har vi satt mål tillsammans. Till de är det också väldigt höga mål som jag skulle kalla drömmål och ganska svåra att uppnå men vi ska göra vårt bästa :)
 
Topanga
 
Först och främst ska hon bli frisk vilket hon troligen kommer vara nu om ett par veckor när hon ska kollas igen. Men eftersom hon är min ögonsten och finaste prinsessa kommer vi sätta igång henne lugnt även fast det inte behövs. Hon ska skritta och galoppera i januari och februari om allt nu går enligt planen och sen i Mars börja trava lite och även börja med bommar och studs. I april ska hon då förhoppningsvis börja hoppa för att i Maj kunna tävla. Hon ska bara tävla utomhussäsongen i år. Hon är bäst ute och nu när jag har så många hästar att tävla kan jag avlasta henne för henne kommer jag ju ha hela livet typ. Vi ska bara ha kul och klasser och sådant är oviktigt detta år. Jag älskar henne och målet är att vi ska ha kul och jobba som ett team. Jag lääääängtar otroligt mycket till att ha henne igång igen, hon är så sjukt rolig att rida och så lätt och fin så man bara njuter. Min älskling <3
 
Wicky
 

Hon är den helt klart svåraste att sätta mål till. Mitt drömmål är att hon ska vara frisk i april/maj ungefär vilket man beräknar är det tidigaste. Det skulle vara det bästa som skulle kunna hända. Är hon inte frisk lutar det mot att jag betäcker henne men har inte bestämt mig ännu och kommer inte göra det innan jag vet hur lång hennes konvalicent kommer att bli. Men det blir antingen till i april/maj eller till nästa år. Blir hon frisk ska hon byggas upp otroligt långsamt eftersom hon har tappat precis allt. Det blir nog inga tävlingar detta år tyvärr så vi målen sätts på andra saker. Wicky är min stora lycka och min trygghet och jag vet inte vad jag ska ta mig till om hon inte blir frisk. Jag tar en dag i taget och försöker att inte tänka på det värsta. Hon är värd att vänta på hur länge som helst, min älskade Wicky <3

 

Christopers hästar

jag väljer att inte skriva ut hans hästars mål av olika anledningar. Men många drömmar kan gå i uppfyllelse och jag tror verkligen att det kommer bli ett superår tack vare the boss och alla hans fina fina hästar som står i stallet!

Mina mål

Mina mål är att ta vara på allas tränares tips, utvecklas mycket, alltid blicka framåt, aldrig vara lat, lämna dåliga saker bakom och se till det poitiva för att inte börja grubbla och tänka för mycket. Jag ska göra mitt bästa varje dag och ha jävligt kul!

 

 

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela