Malin Åkerström

hejhej eller nått!

Publicerad 2013-01-10 20:44:11 i Allmänt,

Idag har jag motionerat alla 7 hästarna på lite olika sätt. Började med markarbete i form av studs, bommar och småhinder med Britt som var fin. Avslutade med tre språng på 1m :)
 
Sen red jag Calette som är väldigt pigg och rätt spänd men hon är ändå fin. Någonting hände de sista dagarna innan vilan och jag tror att vi är där om ett par dagar :)
 
Som nummer 3 red jag Ghisela som var mycket fin och gjorde samma övningar som Britt förutom de tre sprången på 1m. Hon har blivit mycket mjukare och mer lättriden nu när hon är igång på riktigt :)
 
Red sen Silver utan stigbyglar vilket är lite av ett nyårslöfte jag har. Jag ska försöka rida en häst utan stigbyglar dagligen och det finns 3 jag inte kan det på men Silver är en av de 4 jag kan det på. Hur som helst var han helt okej fin :)
 
Sista hästen som jag red innan lunch var Drifter som var fin. Det är lätt att man har för stora krav på den lilla grabben för han är så fin för sina ynka 3 snart 4 år :)
 
Hoppträning med de resterande 2 hästarna kommer i ett annat inlägg!
 
Har varit och kvällsborstat på Wicky och ska nu duscha och försöka ligga i sängen med släkt lampa klockan 21.00 = skynda för i helvete Mallan!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela