Malin Åkerström

Blodprovsdagen!

Publicerad 2013-02-11 22:46:13 i

Sov riktigt dåligt inatt för jag drömde så hemska drömmar... Drömmar som handlade om att jag tog blodprov. Sprutor är min stora skräck här i livet så det var inte kul. Att vakna och veta att det är sprutdag var inte heller så kult.

Vi har en praoelev som är hos oss nu vilket är väldigt uppskattat. Elin heter hon och hon är snabb och bra.

Stallet gick fort imorse när vi var 3 och jag hann rida ordentliga markarbetspass med Ghisela (Grisen) och Summer. Trimmade en väldigt fin Silver efter fikat och innan jag drog med Britt på vattenträning. Hon behöver det för att stärka sin rygg men det gick tyvärr inte för hon stegrade bara och kastade sig ut och sparkade ner han som höll henne. Vi får helt enkelt träna vidare som vi gör om inget nytt sätt dyker upp :)

Åkte sen till doktorn för att ta blodprov och checka läget efter min medicinkur. Mormor följe med som moraliskt stöd och jag tror inte det finns någon bättre för det faktiskt. Min mormor förstår mig mer än någon annan och hon betyder så otroligt mycket för mig! Jag lyckades även idag klara mig ur blodprovet och tog ett stick i fingret istället vilket kändes lite bättre. Felet är det fortfarande ingen som löst så fortsättning följer..,

Red ut på Topanga med Maria hemma och hon var bäst min prinsessa <3

Red även Jody som var hur fin som helst och nu ligger jag i sängen på Runsten. Har nattat hästar och borstat Wickan. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela