Malin Åkerström

Besviken

Publicerad 2013-08-24 10:13:04 i Allmänt,

Dåligt slut på dagen igår och dålig början på dagen idag!

Igår kom jag ut från banan med Britt och var riktigt nöjd men ändå ska den glädjen tas ifrån mig och jag ska bli missnöjd. Det kändes sjukt bra och vi hade sjukt kul inne på banan. Britt hoppade fantastiskt och gav en grym känsla. Men hon är bara 7 år, har haft föl, opererat ryggen och munnen. Gick inte 130 hela förra året som alla andra gjorde. Ändå har hon startat 145 och hoppar 140 på ett bra sätt. Hon har på 7 månader tagit sig från 120 till 145 med en ryttare som hon har behövt lära på vägen samtidigt som jag måste lära henne. Vår resa är därför svår men det visar bara ännu mer vilken grym häst hon är. Jag önskar att man kunde se det här innan man dömer våra insatser. Att man också kan se det vi gjorde bra och inte bara se till det dåliga. Jag vet precis vad vi ska jobba på för att bli bättre och jag vet vad jag gjorde för fel. Folk som känner mig vet också att jag har svårt att se det bra om ngt varit dåligt men igår kunde jag verkligen se det som var bra och det är väl ett framsteg?

Idag har jag hoppat Drifter på morgonen och han var inte så rolig så blev en skolrunda som i alla fall fick honom att tänka till.

Bryt ihop och kom igen har världens bästa Lena lärt mig och det är vad jag gör nu. Är ute med Britt, lyssnar på musik som får mig att tagga till. Nu tar vi nya tag och fixar Calette och gör vårt bästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela