Malin Åkerström

Resultat Årsta-Runsten!

Publicerad 2013-04-21 22:10:33 i Allmänt,

110 cm
 
Silver: 0fel och rosett. Han satte sin första nolla och fick sin första rosett :D Han kändes rätt spänstig och hoppade kombinationen på rätt antal galoppsprång!
 
120 cm
 
Silver: 16 fel. The boss fick ngt ryck och tyckte att han också skulle hoppa 120 men jag fick utgå om det inte kändes bra. Han förvånade ändå och klarade 7 av 11 hinder trots trippelbarr och trekombination. Rev alltså 4 stycken men han kämpade verkligen på och vissa språng var fina. Nöjd med honom idag!
 
Diva: 8 fel och rosett. Trots 8 fel fick hon rosett då det var så sjukt mycket fel. Banan var svår och hade mycket kluriga saker speciellt för en unghäst. Diva är 5 år och inte mycket tävlad, hon har aldrig gått in direkt i en 120 men gör det ändå bra. rev första och sista hindret vilket var samma hinder fast åt olika håll. Solen låg på det och hindret som ocksp var grönt och gult vilket hästar har svårt för. Tror inte riktigt att Divis såg hindret. Älskar hennes inställning och trivs verkligen bra på hennes rygg!
 
130 cm
 
Britt:  8 fel. Som hon hoppade fina hästen och shit vad bra det kändes!!! Vi har verkligen hittat en bra form och det känns så sjukt kul. Rev de två sista för på det näst sista satt jag och nästan red bakåt genom svängen och eftersom hon är känslig rev hon då även sista för hon var störd på mig. Men den känslan är så mycket mer värd en felfri runda!
 
Ghisela: 4 fel och 5a. Bästa tiden ,men ett sketet ner. Hon hoppade dock fantastiskt fint och luftade ordentligt på alla hinder utom ett. Kom väldigt snävt in på en oxer ur sväng så fick lite långt på de 4 sprången efter fram till ett räcke. Men superfin så vi är nöjda!
 
Är nöjd med hästarna och trots lite ofly och tabbar från min sida så skrapade vi ihop några priser!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela