Malin Åkerström

Resultat Södertälje!

Publicerad 2012-10-15 17:12:46 i

Jody: hoppade en lätt a på honom för han har stannat lite och det ska han inte speciellt inte eftersom han är så begåvad. Red på honom rätt ordentligt därför och han hoppade fint fram till hinder 8 som han rev och sen kom en kombination som han tvekade lite på men jag tryckte till honom och han hoppade men rev både a och b. Men inga stopp vilket var planen. Han har inte hoppat lätt a på några år så jag är nöjd med honom! 12 fel.

Topanga: spänd häst vilket tillhör vanligheten inne men idag var det faktiskt mer än vanligt. Hittade ingen bra tidning alls och hon räddade mig som tusan en gång. Aja hon ställde upp och hoppade allt fint men tyvärr rev vi sista. Är besviken på min ridning men min häst är alltid bättre än bäst! 4fel

Honey aka dagens stjärna: spänd var hon också vilket leder till korsgalopp men hittade ett bra flyt och tog inga risker eller så för hon är så snabb i sig. Väldigt hinderklok är hon också och otroligt fin. Vi slutade på 0 fel och kom 6a :) är så glad över att få tävla henne :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela