Malin Åkerström

Wickys öde som för mig känns värre än döden...

Publicerad 2012-11-07 17:34:07 i Allmänt,

den dagen hon blir frisk om den nu kommer så kommer en stor sten lossna från mitt hjärta. Jag mår riktigt dåligt över att se henne tyna bort och vara så understimulerad. Försöker allt jag kan för att få henne att må så bra som hon kan. Hon förstår ju tyvärr inte varför hon inte får ridas eller tränas... Det är hemskt då hon älskar att tränas mest i världen.
 
Wicky har två skador i hoven som hon troligen fått när hon sprungit i hagen, landat på en sten och vridit om hoven. Typ en på 1000 som lyckas, typ maximal otur! Den ena skadan har jag aldrig hört talas om men den läker fast det tar tid. För den ska hon vila 3-4 månader och sen får vi se hur det blir med den andra lite värre skadan... Eventuellet blir hon konvalicent i 1 år :'( fatta ett helt år utan att rida Wicky!?!?!? då dör jag hellre ett år och återupplivas sen! Seriöst hade det vari¨t det enda alternativet ifall jag inte har det jobbet jag har.
 
Min högsta dröm är att få rida henne just nu! Jag saknar det mer än någon kan förstå...
 
Men det spelar ingen roll vad hon gör, om hon rids eller inte för jag älskar henne lika obeskrivligt mycket i alla fall <3
 
En dag är vi där igen<3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela