Malin Åkerström

<3

Publicerad 2012-05-25 23:40:33 i Allmänt,

Stallet gör mig aldrig besviken, jag kan komma dit på vilket dåligt humör som helst men varje gång lämnar jag det med ett leende.

Det mesta var fixat sen imorse så jag borstade hästarna och sen gav jag och tildis oss iväg på en tur. jag gick med Wicky som fick inspänningar så hon skulle jobba lite och inte bara slappa, det är inte semester bara för att matte inte kan rida. Tildis red Topanga och medan hon joggade och kantrade henne lite lätt så körde Wicky och jag backträning. Tog den branta backen och gick upp och ner 4 gånger sen var i alla fall mina ben väldigt trötta.

Nu kommer det bästa! jag har varken ridit eller ätit på 2 veckor och har 4 långa veckor kvar (i bästa fall) Men idag stod jag inte ut så jag tvingade Tildis att låta mig skritta hem Topanga :D Skrittade 10 min men det var 10 underbara minuter och känslan att sitta där uppe går inte att beskriva med ord, JAG ÄLSKAR MIN PANGA!!!

kvällen spenderades hos fina bästa underbara Mormor som fyller år! Hon hade fixat en massa god mat som jag inte kunde äta men eftersom hon är så sjukt bra fixade hon en massa saker som jag kunde äta :D Godaste jag "ätit" på dessa veckor!

Nu är det dags att sova innan jag blir deppig igen :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela