Malin Åkerström

Trött och seeeg

Publicerad 2012-03-08 23:24:51 i Allmänt,

Efter att ha mockat och fixat allt till 6 hästar, mockat en hage och ridit 5 hästar + kvällsfodrat så är jag faktiskt lite trött.

Inget ridpass har varit sådär glimmrande idag men alla ridpass har varit nyttiga och jag har fått igenom det jag jobbat med. Sådana ridpass tycker jag är bättre för då får man något att bita i :)

Dagens bästa är Tiger och dagens sämsta Bananen ;)

5 åringarna

Maggan: joggade henne lång och låg för att sedan jobba tempoväxlingar i galopp. Hon tittade på en del saker och jag ville inte bråka med henne så lät henne tönta sig men det släppte när jag travade av.

Carlando: joggade mest och kantrade honom men aktiverade honom med tempoväxlingar. Lite ofokuserad i början men så fort alla andra gick ut ur ridhuset började han fokusera på mig :)

4 åringarna

Tiger: shit vad han är pigg! helt tokig nästan. Jobbade med att flytta honom för skänkeln i trav och varje gång jag la till skänkeln började han studsa och galoppera men efter att ha jobbat på en volt och flyttat ut rumpan där kunde man rida lite öppnor. I galopp blev det skritt-galopp övergångar och det gjorde han superduper i höger och helt okej i vänster. Han var riktigt rolig idag fina Tiger!

Bananen: eller lilla divan skulle man kunna kalla henne. När man tog i henne tjaffsade hon emot och när man la till skänkeln sparkade hon bakut. Jobbade med skänkelvikningar och skritt-galopp övergångar. Jag fick vara väldigt hård mot henne men det lönade sig för på slutet flyttade hon sig lite för båda skänklarna vilket jag tycker är duktigt. Hon har inte alls gjort det mycket.

Älskar ändå att känna mig trött efter en dag, det är en härlig känsla om det har varit en bra dag!


Ron får stå för bilden :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela