Malin Åkerström

Toooorsdag

Publicerad 2012-03-15 23:24:46 i Allmänt,

Dagen började med att jag och mamma åkte till prinsens stall, jag klippte honom och mamma mockade hela stallet :) Friserade även honom när jag ändå var där!

sen rullade vi till söderby för att rida Wicky och Topanga. Mamma red dressyr på Toppi och jag red ut i det härliga vädret på Wicky. Jag red en ny runda som jag kanske inte kommer rida igen för jag hamnade långt långt borta och hade ingen aning om hur jag skulle ta mig hem. Men det blev ändå en bra tur. Mycket galopp på grusvägarna och en lång skrittur hem. Vi var ute i ca 1,5 timme vilket gjorde att det blev stressigt till skolan. Men Wicky var underbar så vad gjorde det!?

Skolan var inte jobbig bara onödig!

Hade sen insläppet i stallet och red tre andra hästar samt mockade. red i lilla som vanligt på torsdagar eftersom det är träningar hela kvällen i stora.

Red Maggan med övergångar och hon var rätt fin.

Tiger var grymt duktig och fin. Han flyttar sig riktigt bra för skänkeln och fattningarna blir bara bättre och bättre. Glad och positiv till att arbeta var han också, fina Tiger!

Sist red jag Carlando på utebanan för hans hathäst var i lilla. I början var han ett monster. Jag kunde inte sitta upp och när jag fick hjälp att komma upp var han som en tickande bomb och var rädd för allt. Men efter ca 20 min släppte det och han blev sitt fina härliga jag! Jobbade över lite travbommar och en bom på volt som jag galopperade över och tränade på att han skulle landa i rätt galopp. Det blev ett riktigt bra pass av enkla saker!

nu ska jag plugga en stund innan jag tar en dejt med sängen. Har ont i hela kroppen efter att en häst sprang över mig och klev på mig och lite så!


Cookie <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela