Malin Åkerström

Wicky!

Publicerad 2012-01-08 23:46:52 i Allmänt,

har nu tränat markarbete på henne i två dagar vilket verkligen behövs. Igår gick det inge vidare hon var helt vild och det gick inte att göra så mycket. Hon är så sjukt speciell och olik alla andra. Men hon är sig själv i alla fall. Maria sa att hon inte tror att det kommer bli ordning på henne vilket verkligen inte är kul att höra! Men jag ger mig inte så lätt! Jag tror att hon kommer bli bättre bara hon blir mer igenomriden på marken. Igår gick det inte svänga åt vänster för då sprang hon endast i sidled tills väggen stoppade henne.

Men idag jobbade vi med väldigt bra övningar som jag tyckte fungerade super för henne. Jag hade ett lite skarpare bett på vilket gjorde att hon studsade en del men inte skenade hon i alla fall :P i allt travarbete var hon så sjukt fin och jätte duktig. i galoppen blev hon vild men vi jobbade med en 5 kombination på medellinjen och la massa volter mellan hindren och minskade hela tiden antalet volter genom kombinationen tills jag en gång kunde hoppa den utan volter på rätt antal galoppsprång. Vi avslutade med travarbetet vi började med och hon gjorde det suåer igen. Det gick att svänga åt vänster idag också! Idag var den andra träning jag kände att jag fick massa nya bra övningar som ger resultat sen jag fick Wicky. Nu kommer jag kunna träna på detta någon månad. Sen hoppas jag att det kommer någon till sådan här träning. Det är svårt att förstå hur hon är man måste nog uppleva henne.

Men jag älskar henne precis som hon är och oavsett vad ger jag aldrig upp, jag vet att hon kommer bli lydig! Men jag vet att det kommer ta tid. Om hon hade en bättre ryttare hade det säkert gått fortare men nu är hon min drömhäst, min prinsessa och tillsammans klarar vi allt. vi har ett mål och om vi jobbar tillsammans kommer vi nå det! Hon är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela