Malin Åkerström

hej bloggen jag har inte glömt dig!

Publicerad 2012-01-21 22:12:32 i Allmänt,

Igår: Först skolan, åkte sen direkt till mormor där jag pluggade och fikade :)Bästa mormor! Sen åkte jag till stallet och mina flickor fick sig varsin skritt och jogg tur ute för mer tillät inte underlaget. Pigga och fina var dem. bääästaste prinsessorna <3 Efter det mockade jag och Maggan gick med mina i skritten innan jag skyndade mig hem för att fixa mig till kvällen som spenderades på Laroy med världens bästa vänner :)

Idag: Pay and Jumpen jag trodde var imorgon var idag :P bra koll! Det var lite kaos när vi kommer fram och Bananen får spel, kommer lös och skenar runt på hela stjärnborg... men hon fångades och skötte sig rätt bra inne på banan med tanke på hur lite hon är hoppad och med tanke på titthindren! Maggan skötte sig vid all hantering men jag är lite besviken över hennes första runda. Hon är ju ett riktigt fuxsto och har en hel del åsikter. Andra rundan gick super och nu har vi fått massa rutin med oss hem!

När jag kom hem provred jag en unghäst i stallet som jag kanske ska rida och hoppa ngn gång i veckan, han är väldigt speciell och rätt svår och flög av lyckades jag göra en gång. Ska testa honom nästa helg också innan jag bestämmer hur jag vill göra. Kan inte fortsätta rida alla hästar jag rider om jag börjar med honom.

Sen red jag markarbete med bommar och lite småhinder på Wicky och Topanga. Både var helt okej fina! <3

Nu har precis släkten åkt hem efter att ha firat min syster. Jag ska snart sova för det blev bara 3 timmar inatt och jag är trött.

 
en gullig bild min fina syster gjorde :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela