Malin Åkerström

3 vilda hästar och bananen ridna!

Publicerad 2012-01-03 00:02:51 i Allmänt,

Har spenderat ungefär 9,5 timme i stallet idag. Men det var en hel del att fixa!

Började med mockningen åt alla 4 och bytte box på Wicky så la in massa nytt mysigt spån till henne. Nu står hon i en mycket bättre box där jag tror att hon kommer trivas mycket bättre :)

Sen började jag med ridingen, eftersom alla har vilat joggades och galopperade de bara lite lätt i ridhuset.

Började med Topanga som var mer vild än tam. Hon bockade som en galning hela tiden. Men hon bockar av glädje så det är bara att hänga med. Annars kändes hon fin och inte alls så stel. Hon har ju ändå vilat 3 veckor. Men gud så härligt det var att få rida henne igen känns som en halv evighet sen sist.

Sen var det Wickans tur och hon bättre än förväntan. Det gick inte att skritta men annars kändes det som att hon verkligen ville jobba. Hon hade väldigt mycket fokus på mig samtidigt som hon var så pigg så hon inte visste vad hon skulle ta vägen men jag trodde hon skulle vara mycket värre. underbara häst!

Maggan var vild och väldigt dryg. Helt plötsligt kunde hon tvärnita stegra, vända och bocka. Ibland lever hon upp till de fuxstoet hon är ;) Men hon hade även sina fina stunder vilket förlåter henne.

Bananen var sist ut och den enda normala hon blir bara lite piggare när hon har vilat men i hennes fall är det bara bra :)

Tycker ändå att hästarna i överlag har känts bra! Ingen är jättestel eller så :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela