Malin Åkerström

Sen dag i stallet!

Publicerad 2012-02-06 23:29:10 i Allmänt,

Kom hem från stallet vid halv 11 idag och jag har varit ledig... haha men så kan det gå!

Började med att åka dit för att fixa lite saker som inte handlar om mina hästar på förmiddagen. Red även Långben då, han fick jobba med mycket bommar och var fin som vanligt!

Sen åkte jag till världens bästa mormor och pluggade i typ tre timmar. Repeterade till ett sjukt stort och svårt prov jag har imorgon... Fick även massa bullar och god mat :D bästa mormor!

Åkte sen på dirren tillbaka till stallet red ut och busade på stjärnan alltså Toppi! Efter henne red jag ut på Wicky. Har saknat att rida henne väldigt mycket nu när hon tömkörts, Hon var lite konstig idag dock men ändå awesome :D

Red ut på Tiger som aldrig blivit uteriden på söderby. Han var pigg och glad och gillade att rulla på i lite större galoppsprång. Så himla cool kille!

Trimmade Swing en stund i ridhuset och det är ingen direkt skillnad från gång till gång när jag rider honom.

Sen red jag slutligen ut på en förjävlig Banan under tiden Maggan gick i skritten. Usch på henne hon var sjukt jobbig i hanteringen också så efter det totalt värdelösa ridpasset tog jag och gick med henne runt stallen och tränade henne på att stanna när jag stannar och lite så. Då var hon i alla fall duktig!


Jag vill sitta på din rygg igen, det är den bästa platsen i världen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela