Malin Åkerström

Fredag och Lördag

Publicerad 2012-02-19 22:45:34 i Allmänt,

Fredag

red ut på Wicky, Långben, Tiger och Ron! W var pigg och underbar, L lät mig följa med på hela turen och hans galopp är kärlek, T var som alltid go och glad och R var dryg men fin mot slutet.

Tränade sen för Lotta med Topanga. Jobbade mycket med hennes galopp. För mig är Topanga en svår häst för hon är inte lik någon annan jag haft. Men tyckte att hon gjorde ett bra jobb även om matte inte alltid rider henne rätt!

Sen sov vi på Johannesberg och hade det riktigt trevligt, kanske för att världens bästavän Bredis var där :)

Lördag

Tränade Topanga för Lotta på morgonen. Mycket linjer som avslutades med en låg och en hög bana. T kändes mycket bättre efter gårdagens jobb och jag kände att jag verkligen hittade känslan vi letade efter. Hoppade gjorde hon bra som alltid min prinsessa <3 På dessa två dagar har vi utvecklats mycket och jag tror att jag kommer kunna jobba vidare med allt hemma! nu kan tävlingssäsongen börja!

Red sen ett dressyrpass på Wicky när vi kom hem, mycket innanför spåret och tror det var vårt bästa pass utan tränare, Fick till galoppen som jag bara fått till den två gånger för Birre och då är hon så sjukt härlig :')

Red ut på Bananen ett ordentligt pass och gjorde mycket galoppfattningar. Hon och Maggan har vilat ett par dagar så i början var hon riktigt dryg men sen bättrade hon sig :)

Red Maggan inne och bara lät henne kantra på i all evighet tills hon kändes lite tröttare i alla fall!

Sist red jag Tiger med lite bommar och han var fin och så men kändes lite trött. Men han gör allt bra i alla fall!

På kvällen blev jag övertalad att gå ut med 2 av mina kusiner, min bror och Anna! Men det blev riktigt lyckat och jag träffade mina andra fina vänner också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela