Malin Åkerström

Dagen

Publicerad 2013-03-31 22:53:21 i Allmänt,

Dagens rida hästar: Ghisela, Summer, Diva Britt, Runette, Calette, Topanga, Oscar!
 
Dagens humör: ganska så glad!
 
Dagens bästa: Topanga!
 
Dagens sämsta: Peddis måste tankas nästa gång jag kör honom!
 
Dagens guldstjärna: Den tilldelar jag Diva!
 
Dagens tabbe: jag svarade på ett sms och gick in i en dörr så min panna höll på att dö!
 
Dagens förvåning: Summer som gick på tygeln!
 
Dagens vilde: Calette!
 
Dagens roligaste: Britt!
 
Dagens saknad: att rida Wicky!
 
 
 
  

Fredag och Lördag!

Publicerad 2013-03-30 22:15:12 i Allmänt,

Dagarna går i ett så jag har inte hunnit uppdatera bloggen så bra men nu kommer det lite kort om de två senaste dagarna.
 
Igår trimmade jag Calette och Ulivia. Red galoppjobbet som Rune ska göra och det givetvis på Rune. Galopptränade Diva ute och körde intervaller tills hon blev trött, sällis hade vi av Matilda och Ghisela. Jag red ut på tokiga Britt och Matilda hakade på med Silver. Summer hoppade jag vattenmatta på och tog några 140 språng. Han måste börja få in höjden för snart kan det bli 140-debut om allt går enligt planen.
 
Åkte hem till Söderby och skuttade lite på prinsessan. Körde lite bom-hinder-bom och ett enkelhinder som hon hoppade upp till 130cm på. Det kändes så lätt och hon var så fin min älskade Topanga <3
 
Att jag sen teglade vet ni nog redan. Jag har så fina vänner som betyder så mycket för mig <3
 
Idag var jag ledig fm men det kändes inte så eftersom vi kom hem vid 4 och jag åkte vid halv 11 tillbaka till Runsten. Jobbade eftermiddagen själv här och trimmade en mycket fin Britt och en ganska fin Drifter, red ut på en superfin Summer och rundade av dagen med lite galoppjobb på Rune. Shit vad mina ben är döda efter att jag har stått upp i 15-20 min galopp på Rune...otränad tjej! 
 
Kom precis hem från mormor där släkten har firat påsk och som vanligt är det trevligt att träffa min underbara släkt :D
 
Runis andra starten 120cm 0 fel och placerad!
 
 

Teglos!

Publicerad 2013-03-30 03:32:31 i

Ligger efter med uppdateringen men det har varit så stressigt idag och nu är jag påväg hem från tegel. Bästaste pappa hämtade mig Anna och Patrik och snart är vi hemma. Tegel levererade idag och var bra vilket var mycket kul :)

8/8 ridna hästar!

Publicerad 2013-03-28 21:51:31 i

Imorse hoppade jag lite på Ghisela och Diva. Värmde upp med studs och hoppade sen lite korta banor. Grisen på lite högre runt 140 cm och Diva på lägre. Båda hoppade fint och är så härliga att rida på hinder :)

Trimmade en vild Britt för hon har svårt att acceptera att ridhuset är delat... Men när hon är fin är hon riktigt fin.

Rune satt jag på för första gången på ca 6 veckor och körde galoppjobb vilket står på schemat den kommande veckan. Superkul och hon är underbar.

Silver körde ett pass med skritt-galopp övergångar och gjorde det inte dåligt och inte heller superbra. Lite lagom bra :)

Jag och Matilda red ut på Calette och Drifter.

På eftermiddagen red Jeanna Summer och shit vad hon gör underverk med honom. Han var riktigt kul att rida efter. Han behövde verkligen henne också eftersom han är lite jobbig för tillfället.

Ni får en bild på min sköna böna för hon är världens finaste <3

Vuxenpoäng!

Publicerad 2013-03-28 18:53:47 i

Vuxenpoängen bara rullar in nu när jag gör allt själv. Idag när jag kom upp från stallet satte jag på en tvättmaskin och redan där samlade jag på mig 1 poäng. Sen städade jag rummet så 1 poäng till. Sen hängde jag upp mina rosetter från Märsta och skrev vilken häst som hade fått vilken, kan hända att jag tappade ett poäng där men allt för vuxen kan jag ju inte vara. Rundade i alla fall av det hela med att betala pengar till mitt sparkonto från mitt vanliga konto. Känns riktigt bra att spara pengar för jag har ett mål och vet vad jag sparar till :)

Nu ska jag och Tildis åka och spendera pengar istället på onödiga saker, men vi gillare!

Mitt hjärta <3

Publicerad 2013-03-28 07:39:50 i

Wicky är först ute bland alla hästar på hela runsten men så lycklig över det är hon inte... Hoppade typ fram på 3 ben påväg ut i hagen... Hon har tappat en av sina 2 skor och hon skoddes i måndags! Men eftersom jag tycker så synd om henne så ska jag försöka få Hasse hovslagare att komma och fixa henne idag!

Ledig dag!

Publicerad 2013-03-27 20:23:41 i

Idag har jag varit ledig så tog det lugnt halva dagen och fixade lite hemma och kollade serier. Mysigt med Tequila som sällskap <3

Åkte sen till stallet och red ut på världens finaste Topanga. Vi susade fram över ängarna och busade en hel del. Men avslutade det med lite mer seriöst jobb. Hon är lycka <3

Trimmade sen Jody innan jag åkte med mamma och Maria på hoppträning. Maria tränade för Lotta och faktiskt red jag halva träningen på Elins fina ponny Strecket. Hoppade en lite högre bana och han skötte sig och hoppade väldigt fint. Saknar verkligen Lottas träningar :( skulle så gärna vilja kunna fortsätta träna för henne om det gick.

Nu är vi påväg hem och vi ska lämna Eddie i stallet innan det blir middag hemma.

Skönt att få göra något när man är ledig för jag blir så rastlös av att inte göra något. Skulle ju ha hoppat Summer men träningen blev inställd så får hoppa honom själv i helgen så han är back om track till nästa helg.

Matilda har ridit ut på Silver och Ghisela idag vilket de måste ha uppskattat i det fina vädret :)

Calette - en framtida stjärna!

Publicerad 2013-03-26 22:50:23 i

Spretten hoppade magiskt bra idag både före över och efter hindren. Vi hoppade trekombination med breda oxrar och kort avstånd för att träna hästarnas teknik. Calette var så sjukt fin och hoppade typ 140 över 90 cm. Bockade gjorde hon rätt duktigt efter också...

På övningarna efter hoppade hon otroligt väl med en superbra teknik. Hon brukar hoppa så högt så hon hänger lite med fram men nu hoppade hon högt och drog in frambenen. En bom föll på träningen och det var för hon sparkade ner bommen när hon kickade bakut i luften.

Hon är så rolig när hon sköter sig såhär och jag tror på henne och det har jag gjort ett tag! Per gav henne fina lovord också :)

Trimmat hästar hela dagen :D

Publicerad 2013-03-26 18:40:37 i Allmänt,

Det märks att vi har en häst mer nu. Vi har ju haft 8 ett tag men det har varit någon skadad och ett tag var ju både Britt och Rune halta. Men nu har vi alla i träning även om Rune är under igångsättning!
 
Dagens hästar
 
Ghisela: trimmades ordentligt inne och jag red hela passet utan stigbyglar. Det satt fast lite och han var lite lat men när det släppte var hon rena drömmen att rida. När hon är mjuk och loss rör hon sig helt annorlunda och får en bättre bjudning och vilja till att ta i. Fin gris!
 
Summer: Som inlägget innan säger så är han inte i sin bästa period. Kämpade så svetten rann på både honom och mig vilket är bra för han svettas bara om han jobbat bra och jag gissar att det gäller mig med. Han var fin stundtals men han kan bättre!
 
Diva: Hon trimmades också inne och jag jobbade med att flytta henne för skänkeln vilket hon inte riktigt kan och tempoväxlingar i galopp. I början kickade hon och studsade mest men sen släppte det och hon var super, fina Divis!
 
Britt: ridhuset ser lite annorlunda ut pga kvarkan så hon var väldigt upprörd. Vände och stegrade sig på långsidorna som gick neråt i ridhuset. Fick vara tuff på henne men sen lossande det och jag kunde jobba och komma åt henne super!
 
Drifter: red ut och han var som alltid pigg och glad.
 
Silver: trimmades inne och böjdes mest bara igenom. Det kändes att han var lite trött efter igår....
 
Rune: longerades av Matilda :)
 
Nu måste jag springa till stallet och fixa Calette som ska hoppa snart!
 
Min bästa <3

Disciplin!

Publicerad 2013-03-26 16:35:16 i

Nu när det börjar bli vår har vi en herre i stallet som är high on life eller något. Summer har varit sjukt jobbig att hantera och även lite att rida den senaste veckan.

På morgonen när man leder honom till bandet släpas man efter ungefär och försöker samtidigt hålla sig undan när han försöker bitas. Skriker så man blir döv gör han också.

Han känns lite ofokuserad i ridningen faktiskt. Han har riktigt fina stunder men han brukar vara lite mer samarbetsvillig.

Nu blir det lydnad för Summer. Han ska kunna gå förbi de andra i stallet utan att börja slå med benen och hålla på.

Trots detta räknas Summer till de lugna och snälla hingstarna men han har varit bättre så lydnad ska tränas på varje dag så han fattar att det är mig och Matilda han ska lyssna på :)

Imorgon tror jag att han ska få hoppa och det kommer bli sjukt kul då det var ett tag sen och han ger en så bra känsla i hoppningen, bästa kungen <3

Bra morgon!

Publicerad 2013-03-26 08:11:40 i

Solen skiner och det är inte så kallt ute, alla hästar är ute. Nu blir det mockning innan ridandet börjar. Idag är det en träning för Per Dahlgren på Calette. Nu när stallet är stängt är det inte lika mycket träningar så det ska bli kul att få träna lite i all fall :)

Hovis dag!

Publicerad 2013-03-25 17:44:06 i

Idag har hovslagarna varit här mellan 08.30 och 14.30 och fixat hästarna så dagen blir lite stressig eftersom vi byter hästar hela tiden och åker runt och fixar alla lösdrifshästar.

Men alla 8 hästar är motionerade.

Britt, Rune och Summer har jag longerat. Summer bör vi longera mer för han är superfin!

Diva, Calette och Drifter har trimmats på och Ghisela. Kul att rida fina Divis igen.

Silver har hoppat småhinder och studs och jobbat med att göra det på tygeln för att lösgöra sig lite bättre.

Nu ska jag borsta Wickan innan det är stallmöte och kvällsfodring!

Världens bästa människa och häst <3

Publicerad 2013-03-24 20:48:27 i Allmänt,

Har hängt i stallet hela eftermiddagen och myst med min prinsessa och även ridit Oscar. Men det är inte de detta inlägg är till för. Jag måste hylla en tvåbent och en fyrbent varelse då de betyder så mycket för mig i mitt liv!
 
Kan börja med hon på fyra ben som är min Topanga. För världen är hon någon men för mig är hon verkligen hela min värld. Det är så mycket kärlek och så mycket glädje vi två delar i allt vi gör. Hon är den mest fantastiska och underbara varelse jag någonsin mött. Det är ren lycka att få henne i stallet och jag vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan henne och allt det hon ger mig. Hon är en på miljonen, hon är min stjärna och älskade prinsessa <3   
 
Hon på två ben är en människa som ställer upp för mig i allt alltid. Hon stöttar mig i med och motgångar och finns alltid vid min sida oavsett vad saken gäller. Det är den klokaste människan jag vet och utan tvekan den bästa. Hon är inte bara min älskade mormor utan allt man tänka sig behöva henne till. Det är en stor trygghet att ha henne i mitt liv. Hon har inte bara hjälpt mig genom skolan utan genom livets alla svåra stunder. Om jag ringer gråtandes slutar det alltid med att jag kan lägga på med ett leende. Hon är bäst och jag sätter stort värde på att hon finns och är så sjukt bra som hon är <3
 
Nu ska jag åka och ge min bästa häst morötter och betfor och tacka henne för dagen!
 

Taggaråååå

Publicerad 2013-03-24 08:44:06 i

Sitter i bilen med mamma och Topanga står bak i transporten, precis som på den gamla goda tiden!

Årets första tävling ska prinsessan få gå idag i Södertälje. Ska bli så roligt att äntligen få tävla henne igen.

Lite konstigt var det att packa till en häst igår, sist packade jag åt 5! Kommer bli en lugn dag med en häst som går en klass.

Intensiv dag!

Publicerad 2013-03-23 19:56:57 i

Matilda var ledig halvdag idag vilket gjorde allt lite mer stressigt än vad det annars ändå hade varit.

Innan 10 hann jag longera Rune, hoppa studs på Ghisela och Summer, ta ut alla och mocka 3 boxar.

Grisen kändes superfin. Hoppade 5-studs på böjt spår med kort avstånd mellan och sen en 3-studs med 3 höga kryss med längre avstånd.

Summer var inte så fin på marken men han är som en gummiboll konstigt nog så fort det kommer fram hinder. Efter blev han i alla fall fin.

Hade lektion för Daniella på Snowwhite och mockade 3 till boxar innan jag hämtade en bakis Tildos vid tåget.

Sen mockade vi klart och jag hoppade studsarna på Britt och avslutade med att rulla över småhinder. Försökte tänka på allt kg sa i tisdags och många gånger var känslan bra men Britt var svårare idag. Hon var helt knäpp ibland och bara hoppade upp och ner på stället. Men när hon väl är fin är hon så sjukt fin.

Efter lunch trimmade jag Calette och Drifter som vilat 4 dagar. C var självklart vild men också otroligt fin. Fick en superbra känsla i galoppen. D är lite lättare för honom är det bar att sätta på plats så lyder han så fint så fint!

Nu sitter jag på Söderby och väntar på syster som rider Eddie. Jag har ryktat och fixat Topanga fin tills imorgon då vi äntligen ska TÄVLA :D

Världens bästaste vän <3

Publicerad 2013-03-22 22:30:02 i

Efter Steven tog jag pendeln till Väsby och drog till Kista med bästa Bredis! Åt middag och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon är så sjukt bra, faktiskt den bästa vännen i hela vida världen. Finns nog ingen som känner mig så bra som hon och hon förstår mig verkligen. En vän som jag alltid vet kommer finnas vid min sida också. <3

Nu sitter jag på pendeln till flemingsberg där Peddis väntar på att få köra mig hem. Känner mig riktigt rutinerad på att åka kommunalt nu :))

Jdjdbdvdkdksnsbbnk

Publicerad 2013-03-22 17:12:07 i

Idag har jag för första gången sen jag bröt armen jobbat själv. Jag har lite svårt med mockningen men jag mockade i 4 omgångar så armen skulle kunna vila mellan. Skönt att kunna göra allt i alla fall :)

Trimmade Ghisela och Summer innan frukosten klockan 10. Båda fick jobba lite längre men ändå intensivt.

Efter trimmade jag Britt som var hur spänd som helst till en början... 2 steg framåt och 1 bakåt! Efter att ha stått upp och kantrat henne i galopp ca 10 min blev hon bättre och med lite jobb på det avslutade vi passet där vi var för någon dag sedan.

Silver trimmades med övergångar vilket han hatar men han gjorde det helt okej i alla fall.

Rune longerades!

Nu sitter jag på pendeln och ska tillbringa min fredagskväll med träning hos Steven...

Zero Summer

Publicerad 2013-03-21 21:42:07 i Allmänt,

Tittade på tävlingsresultat och insåg hur sjukt bra Summer har gått!
 
5 senaste starterna i 120 cm har gått såhär.
 
Södertälje: 0 fel och 9a
Södertörn: 0+0 fel och 1a
Strömsholm: 0 fel och 2a
Högbo: 0+0 fel och 1a
Märsta: 0 fel och 2a
 
Han är kung fina Summer!
 
130 cm Högbo :)

Wicky <3

Publicerad 2013-03-21 20:20:05 i

En timmes borstning och fixande blev det för Wickan. Klippte hennes man som blivit på tok för lång.... Den hästen är verkligen bra för mig. Hon ger mig så otroligt mycket glädje och är en väldigt stor trygghet. Hon är bäst och min Bästavän.

Jag tror att vi nästan har bestämt oss för vilken hingst vi ska betäcka henne med. Sjukt svårt har det varit och de jag helst vill har inte gått men nu börjar det bli dags att boka och grejer så en dag till ska jag fundera innan jag bestämmer mig helt!

En helt okej bra dag!

Publicerad 2013-03-21 18:01:19 i

Var ledig förmiddag idag vilket var skönt. Sov ca 10 timmar inatt vilket inte är vanligt men behövdes säkert.

Var på Runsten vid halv 12 och red ut på Summer med Matilda som red Ghisela. Summer får verkligen en bättre bjudning ute och kändes fin i skritt och trav. Galoppen är han lite för pigg i.

Efter lunch longerade jag Rune och sen red jag ut på Britt med Matilda på Silver. Båda var lite smått galna så de fick jobba lite längre i djupsnön.

Sen hoppade jag Matildas fina Honey. Det var länge sen så det var kul! Himla go och fin häst! Tävlade ju henne i höstas och på två 120 kvalade vi till 130 och vann den ena och kom 6a i den andra :)

Nu blir det Wickymys innan jag går hem :)

Planer för hästarna!

Publicerad 2013-03-20 23:13:42 i Allmänt,

Nu när stallet är stängt ska jag passa på att ge de hästar som behöver en liten semester så de får återhämta sig. Calette, Drifter och Diva kommer ta det lugnt hela veckan nu. Britt behöver inte vila för hon gjorde ju det nyss och Silver ska inte vila. Ghisela och Summer ska hållas igång och trimmas lite hårdare så de är redo när vi får tävla igen.
 
Rune ska börja sättas igång och enligt veterinärens schema så börjar vi imorgon med longering i en vecka. Ska bli kul att få igång henne igen :D
Jag önskar att jag fick sätta igång dig med...saknaden är obeskrivlig!
 
 
 
 

Chill på jobbet!

Publicerad 2013-03-20 22:44:10 i

Idag har det varit en rätt lugn dag på jobbet.

Innan 10 fikat trimmades Ghisela och Summer med en lång serie av travbommar typ 15 st. Sen hoppade jag lite bom hinder bom för att mjuka upp de lite och gymnastisera dem. Summer fick avsluta med någon oxer på 120 cm för att känna av känslan. Båda var fina speciellt gris!

Red Silver som fick hoppa två studsar på en åttvolt. Han hade mycket tryck i sig och var nästan lite för springig. Men riktigt snabb i benen, plötsligt händer det!!!! Hoppade det rätt många gånger tills han kändes lite matt.

Matilda longerade Brittan som nog har lite träningsvärk efter igår vilket nog Diva också har så henne joggade jag bara loss en stund och båda fick sola lite längre i solariet.

Efter lunch åkte jag till Steven och sen till Topanga och nu är jag hemma :)

Min prinsessa <3

Publicerad 2013-03-20 18:48:50 i

Skrittar av världens finaste Topanga efter att ha varit ute och galopperat och busat. Hon är så himla härlig, öronen spetsade framåt varje steg och försöker galoppera hela tiden. Ja jag älskar min häst mest i världen och är så glad över att hon är min bara min prinsessa <3

hoppträning med TOPANGA!!!!

Publicerad 2013-03-19 21:55:48 i Allmänt,

Dagens bästa var att få hoppträna Topanga för Lena. Underbart att få flyga över hinder på hennes rygg igen. Hon kändes pigg och glad och fin. Man känner att hon är lite "hoppsvag" men det kommer komma tillbaka när hon hoppat lite mer. Det är trots allt 5 månader sen hon senast hoppade. Världens bästa häst är hon :') <3
 
 
 
 

K-G träning!

Publicerad 2013-03-19 21:41:59 i Allmänt,

idag har jag inte ridit så mycket känns det som. Jag har trimmat Ghisela och Summer rätt länge och båda blev fina efter lite jobb. Grisen jobbade jag utan stigbyglar och det gör stor skillnad på henne.
 
Jag har hoppat privat för K-G på Diva och Britt.
 
Diva var väldigt fin i markarbetet och jag fick ännu mer tips så nu har vi saker att träna vidare på. Hoppningen skötte hon super och vi hoppade rätt mycket på ca 130 vilket är högre än vi någonsin hoppat. Det märktes lite i en del språng att hon inte är van vid höjden men hur brett det än är eller vilka avstånd det än är så hoppar hon så fint så fint. Det känns otroligt lätt för henne även om man känner av att hon är svag. K-G var inte så nöjd med mig i hoppningen dock vilket var tråkigt och det har tyngt ner hela dagen för mig. Jag gjorde inga missar men han vill ändra om en del i min ridning och jag fick en känsla av att Diva inte riktigt är mogen för den ridningen. Vi får träna vidare så får vi se.
 
Britt var super i markarbetet och jag fick mycket beröm över hur fin hon har blivit. Vi gjorde lite ändringar i hoppningen som löste alla problem och känslan blev super och det kändes så lätt. Jag måste tänka på att inte släppa mina knän och den lilla ändringen gjorde så stor skillnad. Lite andra tips fick jag och jag gick verkligen därifrån med en superkänsla och många fina språng på 140cm. Lycka är när det flyter såhär med denna speciella häst <3
 
 
    

Dunder Divan har fått sitt namn av en anledning!

Publicerad 2013-03-18 21:48:07 i Allmänt,

Tränade privat dressyr för Per idag vilket var mycket bättre än att rida 3 stycken. Diva är verkligen en Diva ibland, idag var det nära att jag fick tugga grus. Men jag fick mycket bra hjälp och vi kom åt lilla Divis bra och det gav verkligen resultat. Det har aldrig gått så bra när jag har trimmat henne själv faktiskt!
 
Kvällsfodrat har vi gjort och nu ska jag sova för jag är verkligen sjukt trött....
 
 

Världen behöver fler av dig <3

Publicerad 2013-03-18 17:40:14 i

Jag har för andra gången på 6 månader suttit på min fina Wickys rygg. Skrittade ut i 15 minuter och det var obeskrivligt. Jag trivs så bra på den ryggen, älskar att sitta bakom hennes spetsade öron, älskar viljan hon har i sig, älskar hela henne mer än allt. Världen behöver fler Wicky, då skulle vi få så mycket lycka!

Jag vet att hon är halt och många tycker att jag inte borde sitta på henne men hon får inte ondare av belastning och därför kan man betäcka henne. För hennes tarmar, leder och mentala hälsa är det bara bra att hon får göra sådant här ibland.

Jag saknar att rida henne så mycket så jag vet inte hur jag ska klara detta!?

Min Wicky är i alla fall hos mig och det är det viktigaste, världens bästa <3

Typical me....

Publicerad 2013-03-18 15:41:08 i

Har åkt tåg till fridhemsplan för att träna hos Steven men så hade jag ingen tid idag fast jag var helt säker på det... Han pratar ju blandat engelska och svenska så ibland fattar jag inte vad han säger. Hade tydligen bokat en tid imorgon som jag inte ens kan :O nu får jag åka en timme hem igen :/

Tur att dagen inte har varit så stressig i alla fall.

Imorse trimmade jag grabbarna på S och båda kändes helt okej. Jobbade mycket med förvänd galopp och Summer gör det super medan Silver har det lite svårare.

Trimmade även Calette inne och hon var riktigt fin. Självklart hade hon en och annan skenattack men annars var hon fin. Redan i lördags kändes det som att ngt liksom släppte och idag visade det sig att hon är mycket bättre.

Sen red jag och Matilda ut, jag på Britt och hon på Ghisela och de var pigga och glada :)

Ikväll ska jag träna dressyr/markarbete på Diva :)

Batgirl återvänder hem!

Publicerad 2013-03-18 00:13:03 i

Shit asså, att hitta till Tullinge är ingen lek trots att man är batgirl... Superhjältar kan väl inte allt!? Nu saknar man Lindholmen för dit hittar man alltid för det är trots allt mitt hem på riktigt och det kommer det alltid att vara!

Har bytt vagn på pendeln en gång för det finns så sjukt läskiga människor ute såhär på kvällskvisten. Tur att jag har världens bästa vän som hämtar mig vid tåget, bästa Tildos <3

Stressig helg!

Publicerad 2013-03-17 17:12:50 i

Vi har haft så sjukt mycket att göra i helgen och Matilda var tvungen att hjälpa till i andra stallen vid in och utsläpp vilket inte gör det lugnare. Jag tog ut alla våra imorse och mockade lite för mycket för var tvungen att gå och ta smärtstillande för att kunna rida med armen.

Trimmade Ghisela utan stigbyglar vilket gör allt mycket jobbigare för henne då hon har svårare att falla isär. Mycket fin är hon just nu vilket är kul :)

Tog sen Silver som fick hoppa trekombinationen fast på 90cm. Han var riktigt fin på marken idag. Kombinationen hoppade han super trots att den var på hästavstånd och bara oxrar så en klapp på axeln ska han allt ha :)

Hade lektion för samma tjej som igår på Snowwhite.

Trimmade sen världens finaste Britt som verkligen är hur rolig som helst just nu. Hoppas att det kommer släppa i hoppningen. Igår kändes det som det men man vet aldrig om det kommer hålla i sig.

Sen red jag och Matilda ut. Hon på Summer och jag på Diva. Båda var väldigt pigga. Diva var som en studsboll.

Efter lunch tog jag in alla och satte Wicky på bandet och mockade åt henne. Fodrade sen och fixade Drifter som fick hoppa lite studs och träna på lydnad och han var hur duktig som helst.

Hann borsta av Wickan också och skyndade mig som attan hemma och duschade och fixade mig på 17 minuter. Nu sitter jag på tåget påväg till Anna eller pendel kanske jag åker. Folk kollar lite snett på mig vilket inte är så konstigt för jag är utklädd till Batwomen. Anna har sin studentskiva ikväll så det är därför jag är såhär cool :)

Mycket jobb på för lite tid!

Publicerad 2013-03-16 21:25:15 i

Dagen började med utsläpp som vanligt och sen mockade jag ett par boxar tills armen strejkade. Tog istället och red Ghisela. Idag har vi hoppat 3 kombination med 3 breda oxrar på 100cm för att stretcha hästarna lite. Grisen var lite sämre än vanligt i början på marken men hoppningen gjorde hon super och var sen superfin. Man kände verkligen hur hon fick sträcka på sig över oxrarna.

Summer fick göra samma saker och han var lite jobbig i början men blev också väldigt fin. Bra för honom att få ta i lite i kombinationen. La honom lite nära in så han skulle få kämpa lite extra!

Sen hade jag träning för en tjej som red Snowwhite och Matilda longerade en häst i andra stallet.

Sen fick Britt hoppa trekombinationen vilket är bra för henne speciellt med tanke på att hon rev två bakbommar i Märsta. Hon var rena drömmen att rida på marken idag och hoppningen har aldrig känts så bra på henne förut!!! Fina Brittan :D

Red sen ut på Calette med Matilda på Drifter och Calle var hur fin som helst, hur duktig som helst!!

Efter lunch och insläpp red jag Diva som också fick stretcha lite i 3-kombinationen. Hon ger en så bra känsla även fast hon idag var lite trött. Hon har inga problem med att hoppa långt vilket är bra när hon är så liten :)

Sist ut var Silver som fick trimmas på marken. Han satt fast lite här och var så vi fick kämpa men det blev helt okej :)

Pizzakväll har vi hemma i huset och nu avslutar vi den med godis och film!

Motivation!

Publicerad 2013-03-16 18:15:01 i

Anmälde lite tävlingar igår vilket höjde motivationen. Nu har jag något att verkligen längta till!

Anmälde inte bara Runstens hästar utan även min älskade Topanga. Hon ska få tävla lite under dessa 3 veckor och det ska bli så kul och jag kan få använda mitt glittriga schabrak :)))

Älskade hästar <3

Publicerad 2013-03-15 21:44:21 i Allmänt,

 
Trimmade Diva och Britt rätt länge på eftermiddagen och båda var så fina. Avslutade med att rulla över hinder på typ 80/90 cm för att hitta rytmen och känslan. Divis kändes super och Britt har jag lite att jobba med men nu har vi ju tid till nästa tävling så det är ju i alla fall bra :)
 
Tog mig en lång mysstund och ryktade Wicky efter och hon är ju för bra!
 
Känner mig väldigt mycket gladare efter att ha trimmat två fina och myst med den finaste. Alltid får de mig på så bra humör, världens bästa hästar <3
 
Saknar detta och inte bara lite.....
 
 

Inga tävlingar!

Publicerad 2013-03-15 20:27:46 i

Vi har avanmält alla tävlingar då stallet kommer vara stängt i 3 veckor. Det betyder att jag missar grevagården nästa helg :(((( jag har läängtat och sett fram emot den tävlingen så länge nu. Imorgon skulle jag ha tävlat 4 hästar i Botkyrka och allt var packat och tvättat när vi ångrade oss och stängde stallet vilket vi igår kom fram till att vi inte skulle. Så sjukt segt när jag redan missat tävlingar pga min dumma arm!

För det flesta är det inte katastrof att missa massa tävlingar men tävla är det bästa jag vet och har jag en tävling jag vet att jag kommer åka på längtar jag verkligen. Jag älskar allt som har med tävlandet att göra, allt fix innan och även under och efter. Tävlingar är bäst!

Nu är det som det är och jag ska lägga ner mycket tid i markarbetet på hästarna och rida de som inom en snar framtid ska upp i 140 med högre krav och låta de gå längre pass. Hoppningen när det gäller Ghisela och Summer ska jag inte lägga så mycket fokus på mest försöka bibehålla den formen de är i. Britt, Calette och Diva ska få hoppa desto mer även om det främst kommer vara låga hinder. Drifter och Silver kör på som vanligt. Serier ska alla hästarna göra mycket för att bli ännu starkare, snabbare i benen och smidigare.

Dagen började dåligt och går bara utför...

Publicerad 2013-03-15 14:33:59 i

Usch känner mig inte sugen på att göra någonting annat än att begrava mig i min säng resten av dagen!

Tur jag har mina fyrbenta vänner som ska få hjälpa mig att hitta motivationen trots alla förstörda planer och allt fixande i onödan.

Vi börjar med Diva och hoppas på att hon kan få mig att tänka positivt och det borde hon kunna göra!

Dagen!

Publicerad 2013-03-14 23:41:15 i

Började med sovmorgon hemma i ödet vilket jag nog behövde. Åkte till Runsten så jag var där halv 12 och red ut på monstret Britt tillsammans med Matilda på Ghisela och en praktikant på Silver. Vi var ute i en timme och trots Britts vilda sidor var det underbart och sjukt bra väder. Jag är verkligen ingen vädermänniska men solen gör fan mycket.

Red lydnad på Drifter och hoppade låga och tittiga hinder på Calette efter lunch. Båda kändes fina så hoppas att det går skapligt på lördag.

Sen red Jeanna Summer och han skötte sig och hon sa att han var rolig vilket aldrig ngn har sagt om honom på marken!

Åkte sen tillbaka till ödet efter att ha myst och ryktat på min fina Wicky. Här hemma hoppade jag studs på Tiger och klippte Topanga. Det är på tiden att hon ser ut som en riktig häst igen. Fick sällis av Bellis snällis som också klippte lite ;)

Jag är stolt över dig <3

Publicerad 2013-03-14 22:45:55 i

Jag är så stolt över min Wicky, igår pratade jag med hon som ägde henne när jag provred henne 2009 och som tog föl på henne och hon pratade så varmt om henne. Wickan ska tydligen vara världens bästa mamma sa hon vilket gör mig väldigt stolt.

Det är sjukt vad mycket glädje hon ger mig även om jag inte får rida på henne. Hon är min Bästavän och stora trygghet. Jag älskar henne med hela mitt hjärta och det kommer jag alltid att göra, världens finaste och bästa Wicky <3

Längesedan jag kände mig såhär ledsen!

Publicerad 2013-03-13 22:48:02 i

Dagen började bra med trimmande på Ghisela och Summer. Åkte sen till veterinären med Rune för att sedan trimma Diva när vi kom hem.

Åkte till ödet och hoppade studs på min fina fina Topanga <3 hon är som ett lyckopiller. Red även Tiger och han var fin.

Nu känner jag mig så nere och deppig så jag vill bara somna och aldrig mer vakna! Att en dag som började bra kan sluta såhär!? Varför?

Gårdagens studsande!

Publicerad 2013-03-13 11:30:13 i

Igår hade vi studs och höga travbommar på schemat. Jenny hjälpte mig i stallet hela dagen så jag hann verkligen lägga tid i varje ridpass och alla ridpass kändes bra.

Vi började med Summer som studsade på riktigt fint och som avslutning hoppade jag ett räcke med en bom på 130 cm och vattenmatta under eftersom det spökade i Märsta. Men han bara susade över som han aldrig gjort annat än att hoppa vattenmattor vilket i och för sig är sant.

Nr dos var Diva som också studsade på bra, dock mycket mellan hindren också. Galopperade henne rätt länge efter studsen och då fick jag till en riktigt fin galopp utan att hon studsade en endaste gång!

Nr tre var Ghisela som fick hoppa studsen många gånger och hon var riktigt spänstig och fin. Hon känns bättre än någonsin i markarbetet vilket är kul :)

Nr 4 var Silver som hade lite problem med travbommarna. Men vi klarade det efter en stunds kämpande. Hoppade studsen i intervaller och vi längden mot slutet så han skulle få sträcka på sig och det gick super.

Jenny longerade Britt rätt länge och hon var avslappnad och fin!

Per Dahlgren träning!

Publicerad 2013-03-12 22:19:00 i

Ikväll har jag tränat 4-åringarna för Per!

Calette var ett vilddjur och i början sa Per nästan bara "håll i dig" till mig. Hoppningen skötte hon super och levererade så fina språng. Vi hoppade bana med titthinder och första varvet hoppade hon typ 150 över alla hinder men sen landade hon på jorden och gjorde en superrunda. Fick mycket beröm över hoppningen vilket var kul då hon hoppat lite sämre ett tag pga att hon har varit i en växtperiod! Idag var hon som hon är när hon är som bäst dock en anings vildare. Vi pendlade från botten där hon körde rodeo och toppen där hon var riktigt ridbar.

Drifter var lite dryg för han var så stark och grävde ner sig mycket och bara körde. Så mellan hindren var han inte så kul men hoppningen skötte han super. Han är så okomplicerad och har så bra inställning. Men lydnad i både ridning och hantering måste bli bättre och nu när jag rider igen ska det bli ändring! Tittar gör han aldrig på något heller vilket känns skönt. Känner oss redo inför tävlingsdebuten!

Mongo-Calette får stå för bilden!

Filmer Märsta!

Publicerad 2013-03-11 21:45:12 i Allmänt,

Jag rider inte så bra på ngn häst men det får man ha lite överseende med då jag faktiskt har en bruten arm. Synd att vi inte filmade Diva eller Britt i 130 för de rundorna var bra!
 
 

9 hästar ridna!

Publicerad 2013-03-11 21:40:47 i Allmänt,

Idag har jag ägnat hela dagen åt ridning = en bra dag!
 
Calette: har inte ridit henne på 3 veckor men Marika har ju gjort det. Imorse var det -19 hos oss vilket gjorde henne helt vild. Jobbade bara med att få henne lugn lite lydig tillbaka och när hon inte hade sina ryck kändes hon riktigt fin. Hon har blivit starkare tror jag vilket är super!
 
Ghisela: henne jobbade jag lösgörande saker med i traven och hela galopparbetet gjorde jag utan stigbyglar. Jobbade med att korta och länga och hon kändes riktigt fin!
 
Summer: Honom jobbar jag alltid med att få honom att gå på tyglen vilket är bra mycket lättare sagt än gjort. Men idag var han fin för att vara Summer. Jag skrittjobbade honom mycket igår och i skritt är han bäst så de kan bero på det :)
 
Britt: Jobbade traven som jag gjorde på Ghisela men i galoppen jobbade jag med att flytta in och ut bakdelen för att få henne att lyssna och ha fokus på mig och inte vara överallt och ingenstans. Hon var hur fin som helst fina Brittan <3
 
Drifter: Med honom jobbade jag övningar som ska lära honom att flytta undan för skänkeln och även lydnad för han var lite olydig. Jobbade mest i trav vilket är ovanligt för mig men nu när han ska flytta undan för skänkeln är det bättre att göra det i trav. Tyckte att han kändes som vanligt vilket är bra!
 
Silver: Han jobbades på samma sätt som Drifter fast lite mer galopparbete och han var rätt fin. Man har flera lager att ta sig igenom men är han fin så är han fin.
 
TOPANGA: Åkte till Söderby och red ut på prinsessan. Klättrade lite i olika backar och galopperade lite. underlaget är inte så bra så galopperade där det var bra vilket inte var på så många ställen. Hon var pigg och glad och som alltid helt underbar <3
 
Tiger: Red lite markarbetsövningar och avslutade med att ta några språng och han var fin. Han är rolig och så lättreglerad för att snart bara vara 5 år.
 
Jody: Han jobbades med sin bråkiga vänstersida och mycket förvänd galopp där jag felställde honom för galoppen men rätt för varvet och han blev väldigt fin!
 
Det var dagens ridna hästar och nu avslutar jag kvällen med middag hemma och ska försöka sova tidigt då jag måste åka vid 06.00 imorgon....
 
världens bästa <3

Resultat Märsta!

Publicerad 2013-03-10 21:05:04 i Allmänt,

Silver Shadow
 
110 cm: 4 fel! Shit asså vad duktig han var lille Silver. Han hoppade spänstigt över alla hinder (spänstigt för att vara Silver) och rev det sista för bränslet tog slut. Hans livs andra tävling och trots för många galoppsprång överallt klarade han det fint. man kan ju inte låta bli att gilla honom även om han är som han är ;)
 
Dunder Divan
 
110 cm: 0 fel! SUPERHÄST. Shit vad hon hoppade, jag höll på att flyga av. Hon var inte alls spänd som sist och hoppade så sjukt lätt från marken och flera decimeter över varje hinder. Grymma bakben har hon också fina lilla Diva <3 rundan kändes super också!
 
Britt
 
120 cm: 4 fel. Hon var rätt fin men jag red riktigt dåligt. Innan hinder 3 så började hon studsa och ryckte därför i min arm så det gjorde ont och då tappade jag fokus och red dåligt resten av banan. rev hinder 7 för jag backade igenom hela svängen. Nöjd med världens finaste men missnöjd med mig som inte kunde ge henne bättre förutsättningar. Hon är väldigt svår Britt, den svåraste hästen jag någonsin har ridit men hon är grym! 
 
130 cm: 4 fel. Rundan var 1000 gånger bättre och hästen är ju så sjukt grym. Allt kändes bättre och hon hoppade hur bra som helst. Rev hinder 6 som alla andra typ, hästarna missuppfattade det hindret lite och ryttarna kom tillbaka för tidigt för att komma tillbaka till en tajt sväng efter så bakbommen såg jag falla för väldigt många på den oxern. Supernöjd med Brittan som kändes fräsch igen :D <3
 
Zero Summer
 
120 cm: 0 fel och 2a. Han är för go underbara hingsten. Rundan var bra och jag svängde där man kunde men tog inga risker förutom in i kombinationen där svängen blev väldigt tajt. Han är så sjukt kul och så sjukt bra :D var typ 100 starter så att bli 2a var helt klart över godkänt.
 
130 cm: 8 fel. Rundan var bra och han hoppade magiskt. Alla svårigheter gick super och jag kände att 140 cm kommer kännas bra när vi är kvalade för det. rev dock samma hinder som på Britt och sen låtsades han att han var väldigt rädd för vattenmattan så kastade sig åt sidan där. Han har innan min tid tittat på vatten och detta vatten hade bara två bommar högt upp så vattnet var det enda han såg. Men jag är inte alls missnöjd då han kändes så fin och någon gång kan han få göra en miss för det gör han så sällan! bästa hingsten <3
 
Ghisela
 
120 cm: 0 fel och 4a. Bra runda och häst! Red samma svängar som på Summer fast gasade lite mer och hon gick på samma sekund som Summer men han är svår att slå. Kul med två färgade rosetter! fina gris <3
 
130 cm: 0+0 fel och VANN!!!!! Lycklig som få efter detta. Hästen är helt fantastisk. Banan innehöll 18 språng, min arm var död och hon är rätt mycket häst att hålla ihop men vi kämpade tillsammans och vann. Grymma, fina, underbara, bästa Grisen <3 min första vinst i 130 också :D
 
 

Stääääääda

Publicerad 2013-03-10 18:50:12 i

Har som sagt ridit ute och joggat Summer, Ghisela, Diva, Britt och Silver idag och alla kändes fräscha efter igår :)

Allt är uppackat och fixat från igår vilket är skönt när vi börjar en ny vecka imorgon. Wickan är fixad och bästast! :)

Denna vecka har jag städvecka så idag har jag städat hela huset. Var inte så hemskt faktiskt nu när vi verkligen städar varje vecka!

Helgen avslutas med pizza som jag och Tildis ska åka och köpa :)

Mysturer med stjärnorna!

Publicerad 2013-03-10 11:35:10 i

Dagen bjuder på mysiga uteritter på gårdagens fina hästar. Nu är det gårdagens guldstjärna som är ute, bästa Ghisela <3

Att somna lycklig är underbart!

Publicerad 2013-03-09 23:12:18 i

Ikväll kommer jag somna lycklig efter en lång och intensiv dag. 8 starter är gjorda och armen sitter fortfarande kvar :))

Resultat kommer imorgon och nästan alla rundor är filmade. Bjuder på en bild med dagens priser för det har varit en bra dag!

On the road!

Publicerad 2013-03-09 08:04:58 i

Nu är vi äntligen påväg till Märsta med 5 fina hästar i lastbilen. Lite sena för lastbilen ville inte starta och ännu mer sena för att mamma kör. Hon har bara kört lastbil en gång tidigare så här går det inte fort direkt...

Idag ska Silver och Diva hoppa 110 avd b. Ghisela, Britt och Summer 120 och 130 :)

Lång dag!

Publicerad 2013-03-08 21:59:57 i

Började med att trimma Summer imorse och sen Britt, Ghisela och Diva som samtidigt provade sadlar. Ridningen blev därför sådär men Britts rygg är mycket bättre bara på en månad med hennes nya sadel och det var det viktigaste.

Var en sväng förbi lyckås och köpte lite saker till Diva och sen tränade jag på eftermiddagen för Ann-Sofie med Silver. Tränaren är bra och jag gillar henne men Silver var katastrof... Värsta träningen ever tror jag!

Sen har det putsats, packats och tvättats inför tävlingarna imorgon!!! :)

Wicky har jag också hunnit med och ätit middag med Marika och Ann-Sofie.

Klockan ringer före 6 imorgon så nu blir det sängen för min del.

Grabbarna på S står på tork!

Publicerad 2013-03-08 18:07:10 i

Håller på att fixa alla hästar till imorgon och packar samtidigt lastbilen och jag älskar det! Sjukt kul med tävling igen och sjukt kul att få eller mer kunna rida igen! :)

Runsten idag!

Publicerad 2013-03-07 22:19:45 i Allmänt,

Kom hit vid 2 och tog in hästarna innan jag fixade Britt för hoppträning för John!
 
Britt har ju inte hoppat sen Högbo och alltså inte efter hennes skada. Hon var mer vild än tam men hoppade det gjorde hon hur bra som helst. hoppade inte alls sådär till höger och kändes riktigt fin. Hon är ju rätt svår men idag stämde det mesta på hindren. Så kul att hon och jag är tillbaka igen, finaste hästen <3
 
Hoppade sen Diva för john och henne har jag bara ridit ca 5-6 gånger och hoppat en gång på tävling så detta blev debuten hemma. Hon var FANTASTISK. Alla språng var perfekta och vilket hopp hon har i sig, magiskt! Hon är rätt studsig och lite åt det heta hållet men extremt känslig. Jag är helt kär i henne efter idag!
 
myste och ryktade länge på Wicky efter träningarna och hon är bara för bra!
 
 
Nu blir det sängen! Bjuder på en bild på Britt där hon hoppar åt höger....och en på sötis divan :)
 
 

Söderby idag!

Publicerad 2013-03-07 20:32:05 i

Denna dag har varit grym! Jag vaknade med ett leende och kommer somna med ett ännu större.

Började dagen på Söderby där jag trimmade favvoponnyn Jody och hoppade studs på Topanga.

Topanga var så sjukt fin. Har nästan glömt känslan att hoppa henne eftersom jag inte gjort det på 4 månader. Även om studsen bara var 50 cm så kunde jag känna känslan och känslan var grym idag. Hon är så hinderklok och så smidig och så galet bäst. Det finns inte många som kan få mig så lycklig som hon.

Åkte sen till Steven och idag gick det bra tror jag :)

Grymma eftermiddagen på Runsten återkommer jag med!

Mer ponny!

Publicerad 2013-03-06 23:01:14 i Allmänt,

Eftersom jag skrivit en del om mina olika ponnyer så ska jag berättta lite mer om en till. Denna ponny är den jag har haft mest framgångar med. Tillsammans har vi över 30 vinster öch ca 60 placeringar totalt. Tror knappt att vi kom hem från en tävling utan pris och många av våra vinster hade vi i medelsvåra klasser.
 
Hon är en c-ponny vid namn Bizas Bellami och vi hade ett speciellt band jag och Bella. I nästan 5 år fanns hon i min ägo men i ca ett år totalt var hon hos Caroline Kamensky. Carro red grand prix på henne, kvalade till sm, ridsport ponny cup finalen och hade vinster och placeringar i msv a! Bella var speciell men trots det är hon näst efter Candy den ponny som legat mig varmast om hjärtat. En otrolig ponny var/är hon och jag har upplevt så mycket kul med henne. Hon är verkligen en på miljonen och jag älskar henne verkligen med hela mitt hjärta. Hon var mitt allt och jag är stolt över att få ha ägt henne och lycklig över alla våra fantastiska minnen.
 
Tack underbara ponny för allt du gav mig <3
 
 
 
 
 
 
     

Hoppat!!!!!

Publicerad 2013-03-06 21:59:37 i

Idag har jag ridit och till och med hoppat :)

Hoppade Summer och Ghisela några språng och båda kändes mycket fina. Kändes som att det var igår jag själv hoppade sist vilket var bra. Armen kändes okej också så på lördag kör vi :)))

Trimmade även Britt och Silver och Britt var fin, Silver mindre fin.

Marika trimmade 4 åringarna och de såg fina ut. Jag kommer ju inte rida dem denna vecka men om armen känns någorlunda börjar jag på måndag.

Var ute i solen och myste med Wickan innan jag åkte till Steven för att sedan fortsätta hem. Red ut på Topanga hemma som frustade glatt över att få komma ut trots mörker och blåsigt väder. :)

Har ridit lite mer än planerat idag vilket armen också verkar tycka men den får vila sig under natten innan vi kör på igen!

Wicky <3

Publicerad 2013-03-05 22:02:07 i Allmänt,

Idag träffade jag min tränare Lena som hade träffat hon som hade Wicky när jag provred henne 2009 men köpte Topanga. Hon tog två föl på Wicky och därför ska vi kontakta henne och fråga om hingstar och sådant. Men något som gjorde mig så otroligt lycklig var att hon verkligen kom ihåg Wicky då det var den bästa unghästen hon haft och hon jobbar på heltid med hästar och uppfödning. Wicky hade löshoppat hinderstöden ut och hade de kunnat höja mer hade de gjort det. Det visste jag inte om min pärla men det gjorde mig otroligt stolt över henne och riktigt glad. Det känns så värt att vänta på henne och låta henne få sin lååååååånga vila för jag vet hur mycket tårarna kommer rinna av glädje den dagen min Wicky är frisk <3
 
bjuder på en kaos film på henne från vår första hoppträning.. ;)
 
 

Hjärt och lungräddning!

Publicerad 2013-03-05 18:53:59 i

Har gått på kurs i några timmar med alla Runstenare för att lära oss att rädda liv. Faktiskt ganska kul!

Men det roligaste idag var att jag har ridit 3 hästar här på Runsten :))) armen är lagom trött nu men det gick ändå bra att rida.

Red Britt och Diva inne och båda var fina. Diva har Marika jobbat riktigt bra med för hon var finare än för 2 veckor sedan :) Marika red Calette och Summer samtidigt som mig. Summer och Diva fick trava över en lång bomserie.

Red sen ut på Ghisela med Matilda på Drifter och en praktikant på Silver. Silver bockade, Drifter gick omkull och Ghisela skötte sig utmärkt, ngt olydig men fin ändå :)

Åhh vad underbart att rida igen :') kommer inte rida alla då min arm fortfarande är bruten men 2-3 om dagen ungefär!

Tequila <3

Publicerad 2013-03-04 17:52:42 i

Idag har jag tagit det lugnt mest hela dagen men åkte och red ut en sväng på Topanga. Klättrade i backar och lät henne galoppera på lite och hon var väldigt pigg och glad.

Tequila var med hela ridturen för första gången och var så sjukt duktig. Världens bästa vovve <3 Kul med en hund som kan vara med så mycket!

Nu åker jag kommunalt till Runsten och ska fixa Wicky när jag kommer fram :)

Det går inte att låta bli...

Publicerad 2013-03-03 23:12:03 i

Det här med att inte rida är inget som passar mig. Det suger att inte få rida faktiskt så redan i måndags började jag efter ett långt uppehåll på 5 dagar. Red då ut på Topanga. I fredags red jag bommar med henne, igår red jag ut och idag red jag bommar igen! Sjukt kul och man kan rida med en bruten arm :)

Min egna Silver!

Publicerad 2013-03-03 22:52:37 i Allmänt,

Jag har en egen Silver som också är en connemara precis som Silver på Runsten. Min Silver är idag en stjärna på himmelen men innan det var han en på jorden. Han hade kunnat gå de allra största klasserna om han inte hade skadat sig.... Vi fick en för kort tid tillsammans men red lätt a med placeringar. Han var lite stor för mig men jag älskade honom precis som han var. Fick höra från många tränare att han var min bästa ponny så det var synd att det inte höll hela vägen!
 
Silver Cloud JR med ägaren innan mig i Finland!
 
 
Silver Cloud Jr med mig :)
 
 

Hemma i ödet igen!

Publicerad 2013-03-03 22:16:30 i Allmänt,

the Master gnäller på uppdateringen så jag får väl skriva vad som hänt under dagen! kan börja med att nämna att
kvällen igår var väldigt bra. Det finns många roliga människor i klubben och de Runstenarna som var där är awesome :D
 
Idag har jag mest hängt på Runsten och longerade Britt, Summer och Calette. Matilda red Ghisela, Drifter och Silver. Fast faktiskt så red jag Silver i ca 10 min och hoppade en trekombination med breda oxrar. Sjukt härligt att få ta sig några skutt även om det bara var på Silver :D
 
pysslade och fixade med Wickan innan jag åkte till Topanga :)
 
Nu är det kvällshäng med Tequila hemma i ödet och imorgon är jag nog hemma här hela dagen
 
Två av världens finaste <3
 
 

Ridkläder-partykläder-ridkläder-partykläder

Publicerad 2013-03-02 17:03:24 i

Tegel igår var sådär för det har kommit så många 95or... Förut var tegel som en stor hemmafest och det var bättre. Jag hade kul med mina vänner i alla fall :))

Idag har jag tagit hand om båda mina prinsessor så jag har varit på både Söderby och Runsten.

Nu är jag påväg till Västerhaninge för att åka på Årsta-Runstens ryttargala! Jag känner ingen i klubben ännu så det ska bli kul att få träffa en del idag. :)

Så mycket lycka, så mycket kärlek <3

Publicerad 2013-03-02 12:04:34 i Allmänt,

Kollar igenom massa bilder på Topanga och det är sjukt vad mycket fina minnen vi har. Hon är verkligen en på miljonen min älskade häst. Bjuder på en del gamla bilder på världens finaste för hon är bäst <3

Fredag och snart teglos!!

Publicerad 2013-03-01 20:25:48 i

Halva dagen spenderades på Runsten. Jag longerade Britt som ska igång nu och hon var vild.

Marika red Summer och Ghisela lite lösgörande och sen hoppade vi Spretten (Calette) som hoppade riktigt bra.

Vet inte om hon red Drifter efter att jag åkte vid 12 eller om hon rider honom imorgon. Ikväll rider hon markarbete för Linda Algotsson med Diva och imorgon hoppar hon henne. Bra för Divis som verkligen behöver det. Jag missar dock det för jag är hemma.

Åkte förbi Skalman påvägen hem och vi åt god lunch innan jag åkte till ödet och Topanga <3

Nu plattar Maria mitt hår och Bell sitter och gnäller om sin tumme som gör ont.... Snart blir det Tegel men först ska vi till Tildis :))

Snowwhite står för bilden för hon är bortskämd och dum mot sin lilla ryttare!

4 månader!

Publicerad 2013-03-01 10:09:27 i

Idag har jag jobbat på underbara och älskade Runsten i 4 hela månader. Helt sjukt vad tiden går fort. Detta skulle jag kunna hålla på med i resten av mitt liv utan att tröttna det minsta. Jag har det absolut bästa jobbet man kan ha tror jag. Det finns inget jobb jag hellre skulle vilja byta till i alla fall.

Jag har 8 fantastiska hästar att spendera mina dagar med och sjukt bra arbetskollegor. Jag trivs här otroligt bra! Så bra som fisken i vattnet till och med.

Det finns bara en sak jag skulle vilja ändra på och det är att ha Topanga här . Men det eftersom jag fick fina peddis av pappa (min bil) kan jag åka till henne när jag vill så det fungerar.

Nu kör vi ny månad med nya tag :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela