Malin Åkerström

Mycket jobb på för lite tid!

Publicerad 2013-03-16 21:25:15 i

Dagen började med utsläpp som vanligt och sen mockade jag ett par boxar tills armen strejkade. Tog istället och red Ghisela. Idag har vi hoppat 3 kombination med 3 breda oxrar på 100cm för att stretcha hästarna lite. Grisen var lite sämre än vanligt i början på marken men hoppningen gjorde hon super och var sen superfin. Man kände verkligen hur hon fick sträcka på sig över oxrarna.

Summer fick göra samma saker och han var lite jobbig i början men blev också väldigt fin. Bra för honom att få ta i lite i kombinationen. La honom lite nära in så han skulle få kämpa lite extra!

Sen hade jag träning för en tjej som red Snowwhite och Matilda longerade en häst i andra stallet.

Sen fick Britt hoppa trekombinationen vilket är bra för henne speciellt med tanke på att hon rev två bakbommar i Märsta. Hon var rena drömmen att rida på marken idag och hoppningen har aldrig känts så bra på henne förut!!! Fina Brittan :D

Red sen ut på Calette med Matilda på Drifter och Calle var hur fin som helst, hur duktig som helst!!

Efter lunch och insläpp red jag Diva som också fick stretcha lite i 3-kombinationen. Hon ger en så bra känsla även fast hon idag var lite trött. Hon har inga problem med att hoppa långt vilket är bra när hon är så liten :)

Sist ut var Silver som fick trimmas på marken. Han satt fast lite här och var så vi fick kämpa men det blev helt okej :)

Pizzakväll har vi hemma i huset och nu avslutar vi den med godis och film!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela