Malin Åkerström

Helgen

Publicerad 2014-08-31 19:55:17 i Allmänt,

Två vanliga jobbdagar har det varit. Igår red jag Topanga innan jobbet och sen motionerades alla på jobbet. Contendra hoppade pay and jump strålande. Wicky gjorde 4 skutt på 80cm och de andra trimmades. 

Idag har jag ridit alla på gräsbanan och terrängbanan och det har gått rätt bra. Igår var en del väldigt pigga efter en dags vila men idag var det lite mer ordning. Chris slängde ett öga på Summer och tog lite prover.. Bli frisk min kung!

Red Topanga efter idag och hoppade lite studs och satan så fin hon är. Ska jobba mkt för att få henne i toppform igen även om vi fortfarande inte kan hoppa på riktigt.. 

Annars händer inte mycket, jag är i ngn slags mental svacka och blir ledsen för små saker och känner mig lite nere och otillräcklig. Finns guldkorn varje dag som får mig att le för stunden innan verkligheten kommer tillbaka. 

Wicky är en stor glädjekälla just nu då det har hänt så mycket på kort tid. Längtar tills hon är igång igen. Världens finaste <3 

Duschad älskad knäpp häst <3

Ledig idag

Publicerad 2014-08-29 19:59:00 i Allmänt,

Idag är jag ledig för första gången denna månad. Rätt välbehövligt men känner mig ändå så satans trött.. 

Dagen började med ett tråkigt meddelande som mer eller mindre har förstört hela min dag. Åkte därför och shoppade på rean på min favorit hästbutik. Gjorde några bra fynd så jag är nöjd med det. 

Hängde sen hos Topanga i ca 4 timmar. Klippte henne och red först ut i typ 50 min men mest i skritt så avslutade med att hoppa 5-studs på gräsbanan. Supergo som alltid är hon min allra bästaste. 

Nu är jag hemma och ska ha mysmiddag med min pappa. Är så tacksam för min familj som stöttar mig i svåra tider. Bäst är vad de är. Utan Tequila och Topanga hade min dag varit helt svart men de tände ljuset genom att bara finnas. Min mamma är min största stöttepelare och utan henne vet jag inte vad jag skulle göra. 




Hickey träning

Publicerad 2014-08-28 20:39:22 i Allmänt,

Dagen började på bästa sätt på min underbara Ghisela. Jag vet att hon egentligen inte är min men jag låtsas det i alla fall. Vi var ute och galoppjobbade och det fick även Contendra göra. 

Trimmade sen Wicky på nya utebanan och vi fick även vara modeller då det har varit en fotograf hos oss idag. W var fin att rida men dålig som modell då hon avskyr att ha 4 fötter på marken samtidig.

Sen trimmade jag Tiger med massa styrkeövningar innan han och jag var modeller. Gick ut och tog bilder när jag galopperade på galoppbanan och ett tusentals andra. Han var så himla bra och snäll. Hoppade även terränghinder vilket han aldrig gjort men han hoppade glatt allt som kom i hans väg.

Diva trimmade jag på nya utebanan och jag är nöjd med passet. Dock ska jag utföra det ännu bättre och ha henne ännu lydigare innan jag är helt nöjd men
hon var fin och skötte sig.

Som avslutning för dagens jobbdag tränade jag Britt för John. Hon var väldigt pigg men hoppade superfint. Hoppade inte alls högt men hon känns satans fin och noggrann i sprången. Bästa Brittan <3 

Rätt skön dag då jag varit själv och tagit all tid jag behöver till varje sak. Nu ska jag äta middag med min allra bästa vän!

Grisen på prisutdelning i Falsterbo 

Helena träning <3

Publicerad 2014-08-27 21:53:18 i Allmänt,

Idag har jag galoppjobbat på galoppbanan. Drifter, Tiger, Britt, Diva och Wicky gjorde det. Eller Wicky red jag mest bara där men hon var så duktig. Drifter går som en klocka för tillfället och Diva lät mig tugga grus. Det bor en liten djävul i den där underbara lilla hästen. När man är så fantastisk annars så blir man förlåten :) 

Nu på kvällen tränade jag Ghisela och Contendra för Helena. Gris börjar återfå formen men behöver nog ngn träning till innan allt känns bra. Men fin i alla språng. C var väldigt taggad idag och alltså väldigt pigg men satte som vanligt inte en hov fel och fick beröm av Helena och många pussar av mig :) 

Rida förbi min Wicky som nog älskar sitt liv soliga dagar som dessa! Älskar att hon får ha det såhär ett tag till :) 

Regnig dag

Publicerad 2014-08-26 20:18:38 i Allmänt,

Usch så det regnade idag, hästarna stod och huttrade och frös i hagarna så de fick gå in tidigare. 

Trimmade samtliga hästar i ridhuset eller nej där ljög jag. Wicky fick jag trimma på en blöt utebana då ridhuset var stängt precis när jag skulle rida på henne. Wickan var riktigt bra idag 8/10 poäng. 

Annars har jag trimmat på rätt ordentligt med de andra. Tycker många var fina och Drifter förvånade. Bitarna faller på plats igen efter KG träningen förra veckan :)
Bästisar? Eller slåss de om de lilla gräset? 

Igår var det måndag

Publicerad 2014-08-26 09:56:25 i Allmänt,

Igår red jag faktiskt inte bara Topanga utan alla hästar på Runsten också. 

Krigarpass med Ghisela som är stel som en pinne. Men fin blev hon men trots det kommer hon idag vara tillbaka på ruta ett ;) 

Contendra hade jag ett av mina bästa pass på. Nya bettet gjorde så bitarna föll på plats och det blev så enkelt att rida :)

Diva, Tiger och Drifter fick en tur ute, 

Wicky jobbade med bommar och två små hinder. Hon är fin i trav men så svår i galoppen. Har alltid haft ngt slags skydd på kedjan på hennes bett men tog av det och då blev hon bättre. Hon har faktiskt hållits igång i snart 3 månader. 

Britt fick träna för Per och hon hade en hel del energi efter en vecka med tömkörning, bandet och longering. Fick i alla fall som alltid bra hjälp :)

Longerade vår tvååriga hingst Datus också som vi ska göra två gånger i veckan. 

Sen åkte jag till min Topanga! 

Datus 


Mina tjejer <3

Publicerad 2014-08-24 21:27:08 i Allmänt,

Väl hemma kunde jag inte låta bli att rida trots att jag fortfarande är sjuk. 

Började med Wicky och jag får fortfarande nypa mig i armen för att verkligen förstå att jag får sitta på henne igen och att hon är frisk. Red henne på terrängbanan och gick långt över förväntan. Superduktig och lugn för att vara Wicky :) 

Sen tog jag fina Contendra som fick inviga ett nytt bett. Hon fick en tur på galoppbanan. Nog finns det liv i den hästen hon är sällan långtråkig. Men trots sin överskottsenergi hade hon många fina stunder. Gillar henne!

Bara min svarta diamant som saknas och oj så jag saknar henne.. Best part of me! Om jag får som jag hoppas blir det mycket Topanga i veckan <3





Finaldag

Publicerad 2014-08-24 19:45:44 i Allmänt,

Igår joggade jag Drifter en stund och sen var jag mest sjuk hela dagen. Feber och förkyld. Gick och la mig tidigt för att vara bra till finalen idag.

När jag gick banan tyckte jag den kändes lite väl stor och svår för lilla Drifter. Men som han hoppade. Banan innehöll 14 språng, trekombination och tvåkombination. D var rätt stark men klockren de 11 första sprången innan han lekte övermodig och klippte av ett språng för tidigt på trippelbarren. Landade på bakbommen.. Sen hoppade han 7 mil över 11a så fanns inte så mycket ork till 11b så den rullade ner. 8 fel alltså men en superfin liten krigare som slutade på plats 41 av ca 200 5-åringar. 

Supernöjd med Drifters vecka 



Gårdagens resultat

Publicerad 2014-08-23 10:36:47 i Allmänt,

Alla hästarna hoppade sina kval 2 igår. Drifter hoppade 115cm och gjorde det felfritt. En sko flög av i farten men han var duktig.

Tiger och Diva hoppade 125cm. Deras klass flyttades in så energin i Tiger var sådär och ett par bommar föll men han hoppade annars runt med lätthet och kämpar på det gör han alltid. 

Diva var fantastisk och felfri. Det var en tidshoppning men jag red lugnt men fick ändå en placering. Älskade lilla häst <3 

Christopher tog sen Diva och Tiger med sig hem. Så nu är det bara jag och Drifter kvar och han går final imorgon :)



6-åringarnas tur idag

Publicerad 2014-08-21 17:52:33 i Allmänt,

Tiger och Diva har hoppat 120cm idag och båda har gjort sina livs första omhoppningar. Blött och sugande underlag gjorde Tiger lite trött mot slutet. Han rev de två sista. 0+8 fel alltså! Tycker han skötte sig då det var det svåraste han hittills i sitt liv har gjort.

Diva hade 0+4 fel och så satans fin. Hörde inte att hon var i bommen hon rev men hörde när den plaskade ner i marken. Snabb som vinden var hon! Nästa år tror jag hon plockar många färgade rosetter :) bästa gullis! 

Drifter har joggat idag och hoppar imorgon igen! 

Träffat både Tigers och Topangas uppfödare och det var kul för de är så snälla :) 

Tigers livs första meeting! 

Gårdagen

Publicerad 2014-08-21 08:01:43 i Allmänt,

I tisdags kväll bestämde min chef att vi skulle åka till grevagården och champion of the youngsters.

Jag steg upp vid 5 igår för att hinna rida Ghisela innan avfärd. 

Jag och Drifter åkte själva då han skulle hoppa igår och boss kom på eftermiddagen med Diva och Tiger. 

Startade Drifter vid 21 så jag hade kunnat åka senare men det visste vi inte då. Drifter hoppade kval 1 som är 110cm för 5-åringar. Felfritt gjorde han det också min duktiga lilla skitunge <3


KG träningar

Publicerad 2014-08-19 21:56:58 i Allmänt,

Alla hästarna som har minskat till 7 att rida då Summer vilar är motionerade idag. 

Tre har tränat för KG. Han tömkörde Britt och hon är en så väldigt fin häst!!

Drifter trimmade jag mest men styrkehoppade lite också. 

Tiger hoppade vi igenom lite mer ordentligt. Kg är ju en trollkarl och löser alla problem oavsett häst man kommer med. Bra träningar idag!

Hämtade hem Summer från brunmåla och idag jobbade jag bara mellan 07.30 och 21.00 ;) tur jag har mina älskade hästar som får tiden att springa iväg! 

Dagens bild på mitt hjärta som var lugn och fin idag, lycka :') 

Tung dag

Publicerad 2014-08-18 22:29:22 i Allmänt,

Äntligen i min säng efter ett jobbpass som sträckte sig mellan 08.30 och 21.30. 

Men jag har ridit 8 hästar och spenderat eftermiddagen och kvällen på brunmåla. Lite tunga besked blev det men vi håller tummarna. 

Joggade hästarna som tävlat ute och de var fina och fräscha. Contendra fick skutta lite för första gången på 2 veckor och hon hoppade super. 

Trimmade de andra. Wicky travade bommar och även om hon travade de i 180 så var det åtminstone trav. 

Jody åkte idag hem till sin ägare och vi kommer såklart sakna honom en massa!! Finaste ponnyn! 

Ikväll är en kväll då jag känner mig så liten, betydelselös och ensam. Pussade på hästarna när jag kom hem och de är som man kan trycka på en on och en off knapp på mig när jag går in och ur stallet. Där inne känns det som att jag hör hemma, som att det finns en mening med att jag finns, jag känner mig älskad och så lycklig! 


Hejdå ponnyn

Contendra <3

Publicerad 2014-08-17 21:14:21 i Allmänt,

När jag kom hem från Tierp idag packade jag upp och fixade en del innan jag tog en långtur på Contendra. Sällskap av Cissi och Drifter hade vi + av två andra trevliga människor. Tror vi skrittade en timme och klättrade i skogen och red på grusvägarna som var hur långa som helst, jag avslutade med lite trav och galopp på galoppbanan. Supermysigt var det och Contendra var så duktig och så fin. 

Så skönt att bara släppa allt och glömma tiden och bara vara kring bra människor och min fina underbara Contendra <3 

Har varit duktig och städat och tvättat några maskiner när jag kom hem och nu ska jag bara chilla tills jag somnar vilket jag hoppas blir snart. 



Hälsade också på bästa Trollis <3

Dagens resultat!

Publicerad 2014-08-17 19:30:58 i Allmänt,

Britt och Diva hoppade 130cm imorse och gjorde det super. 

Britt en av 3 dubbelnollor och vann :D hennes livs första vinst och hon hoppade så himla fantastiskt!!

Diva satte inte en fot fel, snuddade inte ens ett hinder och var såklart därför felfri. Vad enkelt det känns när allt stämmer. 

Ghisela hoppade 140cm och kändes väldigt fräsch idag trots att hon inte är igenomriden och bär på många extra kilon. Två ryttarmissar så två ner men hon kändes 100 gånger bättre än igår så det var en seger för mig. 

I mina ögon är mina hästar finare än alla andra och dagar som dessa får mig att bli hög på livet, tack älskade hästarna för idag! 




svart på vitt stämmer inte alltid.

Publicerad 2014-08-16 21:24:01 i Allmänt,

Idag är inte resulteten rättvisa mot mina hästar. Diva hoppade 130 och hade två ner. Hon är så fin och hennes inställning är otrolig men ngt gör jag som gör att bommarna inte är på vår sida. Mycket fel i hennes klass men känns ändå som att vi är så nära.
 
Britt och Ghisela hoppade 145cm. Gris hoppade runt men många bommar föll.. tråkigt såklart men stackarn är sommarfet och inte tränad så som hon borde eftersom hon har tagit det lugnt sen Falsterbo. Kan inte klandra henne, hon hoppar vad som helst när som helst och skulle förmodligen försöka hoppa även om hon hade tre ben. Mitt hjärta slår väldigt start för henne oavsett vad om ni inte redan förstått det. 
 
Britt däremot var magisk!!! fy satan vilken hoppare hon är. Resultatet säger 16 fel men 4 av dessa för tid. Jag missade ett hinder för hon hoppade så snett på ett. Sen rev jag ett på slutet av den långa banan och tydligen hade en hållare löst ut så jag summerar rundan med 1,5 nedslag på hinder och sen dålig styrning på ryttaren. Men Britt visade att hon nog verkligen är den mest kapabla häst vi har i vårt stall. Kärlek till henne!
 
För mig känns livet inte värt att leva utan dig <3
 
 

Framme i Tierp

Publicerad 2014-08-14 22:01:07 i Allmänt,

Hellu, just nu ligger jag i min lastbil i Tierp och regnet smattrar på taket. Ganska mysigt faktiskt! 

Hästarna är installerade och står och mumsar hö med pyjamaser på sig. Det är tjejligan som jag har med mig. Alltså Britt, Diva och Gris. Äntligen ska jag då tävla på min Ghisela :) har dock bara kunnat rida på hackamore ett tag så vet inte hur hon kommer kännas....

Bästa Veronica gick omkull igår med sin häst så har varit själv på jobbet idag vilket innebar stressigt!! 

Men jag trimmade 6 stycken på gräsbanan det vill säga alla utom Britt, Summer och Wicky. Sumbo gick på bandet, Britt longerades och mamma tömkörde Wicky. 

Tvättade djuren och packade ihop allt och vi hann faktiskt åka redan halv 4 så bra tempo hade jag allt. 

Nu ska jag titta på min serie och sova, natti natti 



HP träning

Publicerad 2014-08-13 21:58:09 i Allmänt,

Idag har jag haft en bra dag med samtliga hästar. Trimmat på de flesta och de har känts bra. Summer skrittar 4 dagar efter besök hos Koko men annars rullar det på.

Jag är lycklig över mina två prinsessor Wicky och Contendra som båda blir bättre och bättre. 

Har tränat Britt för Helena idag och hon var helt klockren. Fy bubblan så fin!! Älskar hästen och dessa träningar. 

Kort sammanfattning om dagen men det får duga :) 



Jobba bör man annars dör man

Publicerad 2014-08-11 23:22:51 i Allmänt,

Tuff jobbdag har det varit och hästarna har varit galet taggade efter två dagars vila och sen lite blåst på det. 

Halva gänget gick fint i alla fall men fanns vissa som jag fick jobba mig helt genomsvettig på. Alla 9 är ridna och en liten häst lät mig tugga grus. 

Tränade Diva för Per och jag önskar jag kunde träna typ 5 stycken varje måndag, grymt bra markarbete. 

Jobbade ca 12 timmar på runsten men åkte ändå hem till min skatt och red på henne. Själen behövde det och hon är så fantastisk. Stod långe när jag kom till henne och kramade hennes hals, tårarna droppade av både ledsamhet och lycka. Lyckan över att hon finns är obeskrivlig. Min fina fina Topanga <3 

Väl hemma hade pappa fixat min favorit mat med jordgubbar till efterrätt! Hur bra är han inte!? Världens bästa pappa!

Du och jag genom allt <3 

Hammarö horse show 2014

Publicerad 2014-08-11 13:40:53 i Allmänt,

Skönt att vara hemma igen från Hammarö. Kände inte många människor så har varit lite väldigt ensam i helgen. Tur jag hade Summer i alla fall. Fint väder har det varit och jag har kollat på mycket hoppning. John har varit grym och hjälpt mig hur mycket som helst. 

Resultaten är inget jag direkt kan skryta med. Men vi har tagit oss runt alla klasser vilket är ett steg i rätt riktning. 

På hemvägen hann jag prata med fina människor i telefon och det var välbehövligt. Jag är tacksam för de underbara människor som stöttar mig i vått och torrt :) 


Känslor

Publicerad 2014-08-09 13:58:52 i Allmänt,

Sist jag var här i Hammarö vakande jag en natt av ett telefonsamtal som fick tiden att stanna. Ett samtal som är ett av de värsta jag någonsin fått. Mitt föl hade dött. Det låter kanske inte som något så fruktansvärt i mångas öron men för mig var detta nästan som jordens undergång. Jag sörjde väldigt mycket under en lång tid. Fortfarande kan tårarna bränna bakom ögonlocken över saknaden och sorgen över mitt föl som aldrig fick en ärlig chans. Han är min ängel och för mig är han inte död. För mig är han mitt allra första föl och han kommer alltid leva inom mig. 

Wicky och jag gick igenom denna jobbiga tid tillsammans. Vi stöttade varandra och vi kom igen. Den bästa presenten jag någonsin fått var när Wicky blev friskförklarad, det var då vi både insåg att vi måste börja leva och glädjas över vårt föl. Vi är stolta över honom och hur fin han var och någon gång ska vi stöta på honom igen. 

Wicky har varit så satans vild under igångsättningen så därför har hon varit på landet för att mamma skulle kunna tömköra henne i en period. Sen Wicky kom hem har känslorna för denna häst blossat upp väldigt mycket. För två år sedan hade vi en riktigt bra sommar och hela det året var bra innan hon skadade sig. Det känns som att vi kom ifrån varandra lite under hennes tid på lösdrift trots att jag dagligen var där. Jag tror att det dels beror på att 21 månaders väntan är en lång tid. Känslan att rida denna unika och fantastiska häst svalnade mer och mer hur mycket jag än ville minnas exakt hur känslan var. Men också för att Veterinärerna gav henne 50% chans att bli frisk. Rädslan för att hon inte skulle bli frisk tog över. Jag försökte hela tiden förbereda mig på den dagen för att göra det lättare. Att leva utan min Wicky skulle vara så oerhört svårt. Vi har gått igenom så mycket tillsammans. Hon kom när jag hade en jobbig tid och hon gjorde mig lycklig. Hon är ett lyckopiller för mig. Vill inte föreställa mig ett liv utan henne. 

I torsdags hoppade jag ett språng på 60 cm och jag skulle kunnat gråta efter och denna gång av lycka. Jag älskar denna knäppa lilla häst. Det känns så overkligt att hon är tillbaka. Som en ny häst men ändå så bekant. Wicky är en drömhäst för mig och hon har en speciell plats i mitt hjärta. 

Nu ska vår resa fortsätta och den ska fortsätta på det sättet vi båda älskar mest. Jag börjar känna mig hel igen <3 







Me and Summer har tagit en spontan roadtrip

Publicerad 2014-08-07 23:40:40 i Allmänt,

Vi befinner oss i Hammarö just nu och ska tävla hela helgen. Hann motionera hästarna innan jag åkte med lite hjälp av  bästa Cissi. Stressig dag med övningskörning och Terrängträning och Veronica är ledig.. Men men det gick ändå. 




Finally in my bed

Publicerad 2014-08-06 23:05:56 i Allmänt,

Vaknade på landet idag vilket är bäst, kollade ett avsnitt av min serie innan jag tog ett bad (i havet) och åkte till hästarna. Red Topanga och hon är verkligen den finaste jag vet att trimma på. 

Tog med mig Wicky och åkte hem. Igår red jag alla hästar på runsten innan jag åkte till landet så blev ett kort besökt. Men väldigt värt det. I helgen flyttar alla hem från landet igen och jag sörjer det väldigt.. :'( älskade bästa landet!! Vill vara där mer! 

Väl hemma vilket jag var vid 15 hoppade jag tre hästar för Peter Eriksson. Drifter, Tiger och Britt. Aldrig tränat för honom förut men det var kul och nyttiga övningarna. Drifter var en räääcer, satans stark men hoppade fint. Tiger var som alltid fin och Britt helt otroligt fin!! Älskade Brittan <3

Efter träningarna trimmade jag på Wicky och Ghisela. Gris fick skutta små hinder också. Wicky är så mycket bättre efter all min mammas tömkörning. Är väldigt glad och tacksam över att hon har ställt upp för mig och Wicky. Så mycket känslor börjar komma upp gällande Wicky. Är så lycklig över att hon är på väg tillbaka och kärleken till den hästen växer sig ännu starkare. 

Longerade Diva också som snart är 100 i ryggen igen. Kom väl inte från stallet runt 22.45 och ska nu sova! 

❤️❤️❤️

Min älskade Wicky <3

Publicerad 2014-08-05 23:39:39 i Allmänt,

Vi har en lång väg att gå innan allt blir bra igen men jag får nypa mig i armen när jag sitter på hennes rygg för att inse att jag faktiskt gör det. I 21 månader fruktade jag dagen som kunde döma ut henne. Men den dagen friskförklarade henne istället och det har hittills varit den lyckligaste dagen i år för mig. 

Jag har då alltid älskat henne hur knäpp hon än är. Idag red jag och ja hon har fina stunder och stunder då hon inte går att styra eller bromsa eller något alls. Men de stunder då hon är bra då är livet som allra bäst. Min fina fantastiska Wicky<3 



Träningar X3

Publicerad 2014-08-04 22:43:47 i Allmänt,

Dagen började vid 6 i stallet och slutade vid 22.

Var hos John för en genomkörare med Summer och tro mig vi vart grillade och galet svettiga. Men bra hjälp fick vi! 

Väl hemma trimmades de andra och jag tränade Britt och Contendra för Per. Lycka är att träningarna har börjat dra igång igen. 

Orkar inte skriva så mycket mer men jag lever! 

Sötaste hästen


Söndag

Publicerad 2014-08-03 19:42:28 i Allmänt,

Djuren som skulle röra på sig är motionerade idag och dagens största lycka är Ghisela. Inte för att hon egentligen var finast men för att det var bästa passet på ett tag. Snart är hon back on track igen. 

Dagens svettigaste pass stod Contendra för. Red henne på terrängbanan. Hon ville inte som jag alltid och tyckte att hon gott kunde lägga mig lite fint i gräset och ta en egen tur i skogen vilket hon också gjorde. När hon kom tillbaka var hon i alla fall riktigt duktig. Knäppa fina hästen tur jag gillar henne ändå <3 

De andra skötte sig mycket bra. Vi hade lite tid över så snowwhite som varit utlånad blev tvättad och fixad för imorgon kommer hennes ägare hem igen. Hann även städa och putsa en del.

Blir en lugn kväll idag vilket är skönt då jag är lite trött efter veckan. Måste även tillägga att jag har mycket fina vänner. Min barndomsvän Natasha är ju för grym och väldigt kul att träffa bästa Emmie igen på sundbyholm. 

Contendra <3

Hemma

Publicerad 2014-08-03 08:25:04 i Allmänt,

Vi åkte hem igår och hoppade över dagens start då Summer inte ville hoppa vatten igår och Diva har fått ngt eksem på ryggen och inte kan ridas alls. 

Britt har hoppat fint hela helgen, lite trött i gårdagens 140 men hon kämpar på ändå. 

Känns rätt okej att vara hemma trots allt, jag har ju tävlat 6 dagar i rad i alla fall. Men ändå längtar jag till nästa tävling.

Blir nog en rätt okej dag på jobbet också då det finns ett par hästar som inte har vilat på hela veckan som måste vila idag. 





Inte mkt uppdatering

Publicerad 2014-08-02 10:14:17 i Allmänt,

Har varit fullt upp så inte hunnit skriva så mycket här. Måndag, tisdag och onsdag åkte vi ju fram och tillbaka till sundbyholm och jag red alla hästar hemma också. Så ganska långa dagar.

I torsdags åkte vi hit för att stanna. Jag var i stallet strax efter 6 på morgonen för att hinna rida Ghisela innan vi åkte. Jag tävlade de tre jag hade med mig och sen fick jag oväntat åka hem för att visa 3 hästar för en finsk tjej. Det var Tiger, Drifter och Tora som jag visade. Tora har jag aldrig ridit men ägaren kunde inte visa henne så jag gjorde det. Åkte efter det tillbaka hit och var här runt 22 och då fodrade jag, mockade och gick med hästarna. Var väl klar runt 23 så även det blev en låg dag.

Igår fredag tävlade bara Britt och hon hoppade fantastiskt i 135cm! Trimmade de andra och kollade på massa klasser. En bra dag var det allt :) 



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela