Malin Åkerström

Stressig helg!

Publicerad 2013-03-17 17:12:50 i

Vi har haft så sjukt mycket att göra i helgen och Matilda var tvungen att hjälpa till i andra stallen vid in och utsläpp vilket inte gör det lugnare. Jag tog ut alla våra imorse och mockade lite för mycket för var tvungen att gå och ta smärtstillande för att kunna rida med armen.

Trimmade Ghisela utan stigbyglar vilket gör allt mycket jobbigare för henne då hon har svårare att falla isär. Mycket fin är hon just nu vilket är kul :)

Tog sen Silver som fick hoppa trekombinationen fast på 90cm. Han var riktigt fin på marken idag. Kombinationen hoppade han super trots att den var på hästavstånd och bara oxrar så en klapp på axeln ska han allt ha :)

Hade lektion för samma tjej som igår på Snowwhite.

Trimmade sen världens finaste Britt som verkligen är hur rolig som helst just nu. Hoppas att det kommer släppa i hoppningen. Igår kändes det som det men man vet aldrig om det kommer hålla i sig.

Sen red jag och Matilda ut. Hon på Summer och jag på Diva. Båda var väldigt pigga. Diva var som en studsboll.

Efter lunch tog jag in alla och satte Wicky på bandet och mockade åt henne. Fodrade sen och fixade Drifter som fick hoppa lite studs och träna på lydnad och han var hur duktig som helst.

Hann borsta av Wickan också och skyndade mig som attan hemma och duschade och fixade mig på 17 minuter. Nu sitter jag på tåget påväg till Anna eller pendel kanske jag åker. Folk kollar lite snett på mig vilket inte är så konstigt för jag är utklädd till Batwomen. Anna har sin studentskiva ikväll så det är därför jag är såhär cool :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela