Malin Åkerström

Trimmat hästar hela dagen :D

Publicerad 2013-03-26 18:40:37 i Allmänt,

Det märks att vi har en häst mer nu. Vi har ju haft 8 ett tag men det har varit någon skadad och ett tag var ju både Britt och Rune halta. Men nu har vi alla i träning även om Rune är under igångsättning!
 
Dagens hästar
 
Ghisela: trimmades ordentligt inne och jag red hela passet utan stigbyglar. Det satt fast lite och han var lite lat men när det släppte var hon rena drömmen att rida. När hon är mjuk och loss rör hon sig helt annorlunda och får en bättre bjudning och vilja till att ta i. Fin gris!
 
Summer: Som inlägget innan säger så är han inte i sin bästa period. Kämpade så svetten rann på både honom och mig vilket är bra för han svettas bara om han jobbat bra och jag gissar att det gäller mig med. Han var fin stundtals men han kan bättre!
 
Diva: Hon trimmades också inne och jag jobbade med att flytta henne för skänkeln vilket hon inte riktigt kan och tempoväxlingar i galopp. I början kickade hon och studsade mest men sen släppte det och hon var super, fina Divis!
 
Britt: ridhuset ser lite annorlunda ut pga kvarkan så hon var väldigt upprörd. Vände och stegrade sig på långsidorna som gick neråt i ridhuset. Fick vara tuff på henne men sen lossande det och jag kunde jobba och komma åt henne super!
 
Drifter: red ut och han var som alltid pigg och glad.
 
Silver: trimmades inne och böjdes mest bara igenom. Det kändes att han var lite trött efter igår....
 
Rune: longerades av Matilda :)
 
Nu måste jag springa till stallet och fixa Calette som ska hoppa snart!
 
Min bästa <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela