Malin Åkerström

K-G träning!

Publicerad 2013-03-19 21:41:59 i Allmänt,

idag har jag inte ridit så mycket känns det som. Jag har trimmat Ghisela och Summer rätt länge och båda blev fina efter lite jobb. Grisen jobbade jag utan stigbyglar och det gör stor skillnad på henne.
 
Jag har hoppat privat för K-G på Diva och Britt.
 
Diva var väldigt fin i markarbetet och jag fick ännu mer tips så nu har vi saker att träna vidare på. Hoppningen skötte hon super och vi hoppade rätt mycket på ca 130 vilket är högre än vi någonsin hoppat. Det märktes lite i en del språng att hon inte är van vid höjden men hur brett det än är eller vilka avstånd det än är så hoppar hon så fint så fint. Det känns otroligt lätt för henne även om man känner av att hon är svag. K-G var inte så nöjd med mig i hoppningen dock vilket var tråkigt och det har tyngt ner hela dagen för mig. Jag gjorde inga missar men han vill ändra om en del i min ridning och jag fick en känsla av att Diva inte riktigt är mogen för den ridningen. Vi får träna vidare så får vi se.
 
Britt var super i markarbetet och jag fick mycket beröm över hur fin hon har blivit. Vi gjorde lite ändringar i hoppningen som löste alla problem och känslan blev super och det kändes så lätt. Jag måste tänka på att inte släppa mina knän och den lilla ändringen gjorde så stor skillnad. Lite andra tips fick jag och jag gick verkligen därifrån med en superkänsla och många fina språng på 140cm. Lycka är när det flyter såhär med denna speciella häst <3
 
 
    

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela