Malin Åkerström

Gårdagens studsande!

Publicerad 2013-03-13 11:30:13 i

Igår hade vi studs och höga travbommar på schemat. Jenny hjälpte mig i stallet hela dagen så jag hann verkligen lägga tid i varje ridpass och alla ridpass kändes bra.

Vi började med Summer som studsade på riktigt fint och som avslutning hoppade jag ett räcke med en bom på 130 cm och vattenmatta under eftersom det spökade i Märsta. Men han bara susade över som han aldrig gjort annat än att hoppa vattenmattor vilket i och för sig är sant.

Nr dos var Diva som också studsade på bra, dock mycket mellan hindren också. Galopperade henne rätt länge efter studsen och då fick jag till en riktigt fin galopp utan att hon studsade en endaste gång!

Nr tre var Ghisela som fick hoppa studsen många gånger och hon var riktigt spänstig och fin. Hon känns bättre än någonsin i markarbetet vilket är kul :)

Nr 4 var Silver som hade lite problem med travbommarna. Men vi klarade det efter en stunds kämpande. Hoppade studsen i intervaller och vi längden mot slutet så han skulle få sträcka på sig och det gick super.

Jenny longerade Britt rätt länge och hon var avslappnad och fin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela