Malin Åkerström

Fredag

Publicerad 2016-02-19 08:00:42 i Allmänt,

Idag ska man vara glad eftersom att det är fredag. Jag är stressad över dagens tenta och jag saknar min morfar men jag kan ändå inte förstå att han är borta. Det känns bara så konstigt och tomt. 

Igår började jag dagen med ett möte som jag tror och hoppas innebär något positivt i slutändan. Åkte sen till The One and Only, mormor! Min fantastiska mormor är så stark, modig och bra, så fruktansvärt bra är hon. Vi pluggade, fikade och åt lunch innan jag rullade vidare. 

Asta och Princen jobbade med bommar. Diva och Cara vilade och Contendra tränade för Lotta. Lite mer spänd än vanligt var hon och jag fick nya tips om hur jag kan träna spändheten hemma. Vi hoppade en lite större bana vilket Tendran inte gjorde igår direkt. Första varvet var hon lite spänd så det blev inte så rytmiskt men andra rundan var bra. Jag är nöjd och träningen blev bra och innehöll lagom många språng och så vilket jag tycker är viktigt. De flesta sprången var dessutom låga. 

Imorgon åker jag som sagt till Märsta. För 3 år sedan var morfar med mig där. Han fick sin första hästkärlek till connemaran Silver Shadow som vuxit till 155cm. Tyvärr missade han mina 8 starter och till och med min första 130-vinst med prisutdelning och allt då han hade fullt upp med att kolla in alla hästlastbilar och fika i cafeterian. Det har vi skrattat mycket åt. Morfar jag vill att du ska komma tillbaka!! 

Imorgon gör vi comeback 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela