Malin Åkerström

Tisdag

Publicerad 2016-04-12 21:46:06 i Allmänt,

Gårdagen flöt på med ett relativt kort seminarium i skolan och en lång eftermiddag i stallet. 

Red ut och klättrade på en pigg Prince, joggade en pigg Asta, trimmade en lite stel Diva, red på långtur med världens bästa Topanga och trimmade på en svår Contendra. 

Idag började jag min tre dagars praktik på Jakobsbergs sjukhus. Även denna praktik är på en geriatrisk avdelning men handledaren verkar vara bra och dagen gick ganska fort vilket är ett gott tecken. 

Red sen ut på Princen och Diva. Båda två pigga och glada och lilla Diva var inte stel idag. Red faktiskt ut på Contendra också för jag övertalade Sofia att hjälpa mig över järnvägen innan hon skulle trimma på ridbanan. Äntligen lite medvind med min älskade Contendra. Hon var så fin idag trots att vi var på ett fält!! Hon var också snäll och fantastisk. Vädret levererade också så allt kändes verkligen on top denna kväll i stallet! 
Jag skulle kunna skriva en bok om kärleken till denna häst. Hon är världens bästa vän och den finaste jag vet. Jag kan bli tårögd av att titta på henne, tårögd av kärleken jag känner för henne och över hur god hon är. Hon är mitt allt verkligen <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela