Malin Åkerström

Tillbaka till vardagen..

Publicerad 2016-04-25 08:17:48 i Allmänt,

Jag sitter på tåget påväg in till skolan.. Eftersom vi inte gick i skolan i förra veckan så har jag lite stängt av skolan från min hjärna. Att komma tillbaka till detta efter en helg på sundbyholm känns också lite extra trist. 

Men vilken helg det var!! Igår avslutade hästarna bra. Diva var snäll och hoppade 125cm med ett nedslag då hennes ryttare sög på en linje, verkligen sög och gjorde allt tvärtemot planen. Men Diva skuttade på lika glad som vanligt. Bara göra om och göra bättre nästa tävling. 

Contendra min fantastiska stora rädda tjej debuterade 140cm i elitallsvenskan. Banan innehöll 15 språng och var svår såklart som den ska vara i eliten. Tyvärr var hinder 3 en trekombination tajt ur sväng där jag var tvungen att komma med rätt mycket tryck på a-hindret då det var en stor oxer och Tendran var lite skeptisk. Fick för trångt och rev b och C. Sen hoppade hon fantastiskt, andades ut och kändes rätt säker. Hon sträckte på sig där det behövdes och det kändes inte alls svårt. Till näst sista hindret som var ett räcke tänkte jag "shit, jag kommer inte bli utesluten" och tappade lite koll på mina språng och hon rev den med. Men så lycklig jag var när jag gick i mål. Förmodligen den lyckligaste med 12fel. Men med all bakgrund och allt kämpade med Contendra så kändes det här som
en stor seger för oss. Jag har inte ridit 140cm på nästan 1,5 år och Contendra har ju aldrig hoppat det. Åh vad bra hon är och vad hon gång på gång bevisar att varje dag är värt det. 

Stora wäsby höll sig också kvar i eliten och vårt lag är så härligt. Sammanhållningen är oslagbar och teamkänslan likaså. Vi har roligt och hela helgen har varit bäst. Jag har fått leva i min drömvärld och jag älskar det. 

Tack Contendra för allt du gör för mig! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela